Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


neděle 25. 11. 2012 od  
0:9

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:11
Přesilovky: 2:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novotný J., Horák M., Tomášek F., Libřický Z., Šoula M., Denemarek L., Lochman J., Skála T., Tuček J., Pátek Š., Lochman J., Vaniš P., Filip R., Kouba A., Hvězda M., Urubčík R.

Střelba: 8:49 Rozhodčí: Halbrštát - Veselý, Konečný

V netradičním dopoledním čase odehrané utkání bylo jednoznačnou záležitostí hostujícího celku. Domácí tým byl takřka po celé utkání po tlakem a při naději na slušný výsledek ho dlouho držel slušně chytající brankář a hlavně naše nepřesná a nedůrazná koncovka. Po první třetině, kterou jsme po střele od modré v podání Lochmana st. vyhráli 1:0, jsme ve druhé části přidali další 4 branky. Nejdříve využil přečíslení i přes krkolomnou nahrávku Pátek, potom krásnou souhru druhého útoku zakončoval do prázdné Vaniš. Další branku vstřelil v přesilovce Tomášek, když projel z půlky hřiště. Na 5:0 před koncem třetiny po závaru v útočné třetině upravil opět Pátek.
Třetí třetina se dohrávala již z povinnosti a jedinou otázkou bylo v jaké výši se skóre zastaví a zda udržíme pro oba gólmany čisté konto. V této části jsme konečně také využívali volné beky na modré a po jejich tečovaných a zacloněných střelách vstřelili i další 4 branky. Při vší úctě k dnešnímu soupeři toto vítězství nijak nepřeceňujeme a v příštím víkendu nás čeká sobotní zápas o první místo s Jiskrou Králíky a nedělní zápas s Dlouhoňovicemi také nebude jednoduchý.