Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

1. krajská liga
středa 21. 11. 2012 od  
4:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:4
Přesilovky: 0:2
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Mareček P., Suchý P., Kostka V., Souček D., Podzimek M., Lochman J., Hlavatý P., Stříteský L., Kosina O., Šafář J., Branda V., Hloušek M., Kudr J., Smutný L., Drašnar J., Tuček J.

Střelba: 39:38 Diváci: 175 Rozhodčí: Derner - Pošvář, Průcha

V prvním utkání druhé poloviny základní části jsme si přivezli cenné body z jičínské arény. Do utkání jsme vstoupili aktivně a na sklonku 16. minuty se dostali do vedení po brance Šafáře. Na začátku druhé části jsme odskočili do dvoubrankového náskoku po akci třetího útoku, ale za domácí za další minutu snížil Weiss. Opětovně navýšený náskok svojí druhou brankou zajistil Šafář ve 35. minutě a 9 vteřin před přestávkou zvýšil Drašnar na 1:4. Také vstup do poslední třetiny se nám povedl, to na 1:5 zvyšoval Branda. Domácí se do hry dostali ve 46. minutě, když proměnil Klaban přesilovku. V 50. minutě domácí Najman snížil na 3:5 a na drama do závěrečných minut bylo zaděláno. Navíc v 52. minutě domácí tým opět využil přesilovku po zbytečném faulu v útočné třetině. V závěru jsme přestáli další oslabení a vybojované cenné body ubránili.

Jiří Hruška, asistent trenéra:
Po velice dobře odehraných dvou třetinách jsme vstoupili do třetí třetiny vstřelením páté branky a toto vedení asi naše hráče uspokojilo a mysleli si, že mají již vítězství v kapse. Ale domácí tým to nevzdal a dokázal ještě utkání zdramatizovat. Naše nedisciplinovaná hra, zejména v útočném pásmu, kde jsme se dopustili několika zbytečných faulů nás málem stála cenné body do tabulky. V neděli přivítáme na domácím ledě dalšího soupeře, který balancuje na hranici postupové osmičky a rozhodně nás nečeká lehký zápas.