Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

1. krajská liga
neděle 18. 11. 2012 od  
0:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:7
Přesilovky: 2:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Mareček P., Suchý P., Kostka V., Souček D., Podzimek M., Lochman J., Drašnar J., Smutný L., Kudr J., Borovec D., Šafář J., Branda V., Hloušek M., Polák J., Stříteský L., Bohdanecký J.

Střelba: 35:26 Diváci: 150 Rozhodčí: Maštalíř - Šmika,Svoboda

První polovinu základní části ukončilo vítězné utkání na královédvorském ledě. V první třetině jsme přestáli několik šancí domácího týmu a v polovině třetiny se dostali do vedení po brance Smutného. O vítězi se de facto rozhodlo v nástupu do druhé třetiny, kdy jsme v rozmezí 20 vteřin vstřelili 2 branky a odskočili do trháku na 3:0. Nejdříve proměnil přesilovku Stříteský a vzápětí skóroval Šafář. Definitivní pojistku na vítězství přidal v nástupu do třetí části proměněním další přesilové hry Polák a po zbytek zápasu jsme si již kontrolovali zisk důležitých bodů do tabulky.

Jiří Hruška, asistent trenéra:
Zápas se od první chvíle hrál v rychlém tempu a nevídaně agresivním stylu ze strany domácího týmu. Chvíli trvalo, než jsme se s tímto trendem srovnali, ale po dvou slepených brankách na začátku druhé třetiny jsme vývoj zápasu již kontrolovali. V závěrečné části po čtvrté brance jsme se soustředili na dohrání zápasu bez inkasované branky a to se i díky Lochmanovi v brance povedlo.