Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


sobota 17. 11. 2012 od  
2:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:11
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:2

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novotný J., Libřický Z., Tomášek F., Vodička O., Denemarek L., Vaniš P., Šoula M., Lochman J., Knížek T., Tuček J., Lochman J., Hvězda M., Kouba A., Filip R., Skála T., Hruška J., Pátek Š.


Střelba: 26:14 Diváků: 60 Rozhodčí: Sedlák, Hergl

Do utkání vstoupil lépe domácí tým a ve 3. minutě šel do vedení, když Knížek po vyjetí z rohu do střelecké pozice před brankou vymetl šibenici. Do dvoubrankového vedení se domácí dostali po akci Knížka, poté co v přesilovce projel přes půlku hřiště a zakončil úspěšným blafákem. V 9. minutě se nám naskytla další přesilovka, dokonce 1:21 minuty s výhodou o dva muže, ale místo potvrzení náskoku a doražení soupeře, přišla chyba při rozehrávce a střídání a hosté se chvilku před návratem druhého vyloučeného hráče dostali do hry vstřelením kontaktní branky. Vyrovnání se hosté dočkali v 15. minutě, kdy po závaru ve třetině propadla střela po ledě od modré mezi nohy gólmana Novotného.
Ve druhé třetině jsme viděli vyrovnaný boj, kdy většina akcí domácích končila v rozích za brankou a naprosto bez střelby. Když k tomu přičteme chyby na útočné modré, tak se není co divit, že nabuzení Voděradští hráči byli stále nebezpečnější. Jeden z brejků po hrubici na útočné modré zastavil ve 39. minutě Lochman st. faulem a následné trestné střílení proměnil hostující Pávek a otočil vývoj ve skóre.
V závěrečné části jsme se zoufale snažili o vstřelení branky, ale obětavost a dobrá obrana hostujícího týmu nám vyrovnání nedovolila. V závěru zápasu jsme měli možnost hrát přesilovku 5 na 3, po odvolání brankáře dokonce 6 na 3, ale prohrané vhazování na modré a střela přes celé hřiště znamenala podržený účet na nepovedené utkání.