Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

1. krajská liga
středa 14. 11. 2012 od  
10:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:5(navíc Šejnoha (NACH) OT)
Přesilovky: 3:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Stříteský L., Mareček P., Souček D., Kostka V., Lochman J., Podzimek M., Dostálek O., Polák J., Hlavatý P., Hloušek M., Šafář J., Branda V., Kudr J., Smutný L., Drašnar J., Bohdanecký J.


Střelba: 32:28 Diváci: 110 Rozhodčí: Lučan – Petr, Votroubek

Již ve 35 vteřině zápasu byl vyloučen hostující hráč a to vzápětí potrestal u branky číhající Šafář. Také další vyloučení hostujícího týmu bylo potrestáno, to se ujala dorážka Drašnara. Za necelé 2 minuty jsme se radovali opět, kdy po závaru u branky hostí skóroval opět Šafář. A to nebylo v úvodu utkání ještě vše, další zásah do černého předvedl z blízkosti Branda v 11. minutě. Hosté si vzali time-out a vystřídali brankáře, kdy Kolbabu nahradil Mráček a ve 12. minutě se jim povedlo snížit, když se po naší chybě ve středním pásmu dostal do úniku Petr a ten proměnil.
Druhá třetina již nebyla tak divoká, jako ta první. Hra se vcelku logicky zklidnila a za zmínku stojí až šance hostí ve 27. minutě, kdy dokázali domácí tým zamknout v obraně, ale střela skončila na tyčce Lochmanovi branky. Po vcelku vyrovnané hře jsme tak opět udeřili my, kdy po obléhání hostující branky Kostka prostřelil od modré také druhého náchodského brankáře. Oku lahodící kombinační akci předvedl druhý útok v závěru třetiny a Šafář dokončil hatt-rick.
Třetí třetina přinesla spoustu překrásných akcí a také 6 branek. Nejdříve využil Kudrovu nabídku zpoza branky Smutný, poté hosté zkorigovali na 7:2, kdy se trefil nad rameno brankáře střelou z kruhu Verner. V 51. minutě jsme šli do tří, to jsme ještě ustáli, ale vzápětí jsme se dopustili dalšího faulu a další výhodu 5 na 3 již hosté využili a pro zakončujícího Karla již nebyl problém uklidit puk do prázdné branky. V závěrečné pětiminutovce jsme ale střeleckou převahu získali opět my a po krásných akcích i navýšili skóre. Osmou branku vsítil zcela volný Drašnar v 55. minutě, aby o chvíli později svůj únik zakončil svojí čtvrtou trefou Šafář. Přítomní diváci vyvolávali desítku a jejich volání vyslyšel Podzimek, když si ve středním pásmu vzal puk a svůj výpad zakončil nechytatelně pod víko 8 vteřin před koncem.

Trenér Miroslav Řehák:
Z utkání de facto o šest bodů jsme měli obavy, ale po úspěšném začátku z nás tato obava spadla a musím všem hráčům za odvedený výkon poděkovat. Dnes se herně i střelecky dařilo zejména druhé pětce a doufám, že si nějaké branky nechali i na led Dvora Králové, kam zavítáme v dalším kole krajské ligy.