Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


neděle 11. 11. 2012 od  
4:7

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:5
Přesilovky: 1:2
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Horák M., Vodička O., Tomášek F., Denemarek L., Šoula M., Lochman J., Knížek T., Tuček J., Lochman J., Hvězda M., Kouba A., Filip R., Skála T., Hruška J., Pátek Š.

Střelba: 24:34 Rozhodčí: Sedlák – Veselý, Plodek

Úvod utkání nám vyšel dle přání, dát rychle nějakou branku a převzít otěže zápasu do svých rukou. První naše střela na branku domácího týmu v podání Hvězdy, znamenala vedoucí gól. I nadále jsme byli aktivní, vykoledovali si fauly a v 5. minutě po tečované střele od modré i využili přesilovku 5 na 3. Bohužel, tento náskok uchlácholil naše hráče tak, že si asi mysleli že to půjde samo, ale opak byl pravdou. Místo aktivní hry řada našich hráčů začala sólovat a ostatní koukali jak to dopadne a výsledek na sebe nenechal dlouho čekat. Několik našich zbytečných vyloučení dostalo domácí zpět do hry a po proměnění jedné z přesilovek a druhé branky těsně po ukončení dalšího oslabení dokázali domácí srovnat na 2:2.
Ve druhé třetině jsme viděli spoustu našich neproměněných šancí, jako např. když při přečíslení nastřelil Filip horní tyčku a obzvláště když čtveřice našich hráčů jela sama na osamoceného brankáře Řetovských, ale Knížkova střela skončila v lapačce. Do vedení jsme se tak dostali až ve 37. minutě, když celý první útok přesně zakombinoval v útočné třetině a Lochman ml. uklízel puk do prázdné brány.
Ve třetí části hry jsme se vrátili ke kombinačnímu hokeji a rázem soupeře přehrávali. Čtvrtou branku do domácí klece vsítil přesnou a prudkou střelou Tomášek. Domácí ještě jednou zdramatizovali vývoj zápasu, když ve 47. minutě tečovanou střelou od modré snížili na 3:4. Závěrečná desetiminutovka ale již patřila nám. Nejdříve zvýšil dorážkou do prázdné branky Filip, vzápětí se po kombinaci na jeden dotek konečně trefil Knížek a v 58. minutě si to zopakoval dokonce ve vlastním oslabení. Domácí tým ještě před koncem snížil, když střelu ze středního pásma tečoval Tomášek mimo dosah brankáře Horáka.