Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

1. krajská liga
neděle 11. 11. 2012 od  
2:6

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:7
Přesilovky: 2:0
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Suchý P., Mareček P., Kostka V., Souček D., Podzimek M., Lochman J., Hlavatý P., Dostálek O., Bohdanecký J., Stříteský L., Branda V., Hloušek M., Drašnar J., Smutný L., Dušánek J., Šafář J.

Rozhodčí: Kubišta – Brandejs, Hidvéghy Diváků: 130

V úvodu utkání jsme přestáli první oslabení a vzápětí sami z první přesilové hry šli do vedení po střele Kostky. V dalším průběhu jsme se dlouho nemohli prosadit, až v nástupu do druhé třetiny se brankově prosadil Šafář. Poté co ve 27. a 28. minutě v rychlém sledu padli dvě branky z holí Hlouška a Bohdaneckého, tak již bylo o vítězi utkání víceméně jasno. Ve 34. minutě za domácí snížil Slezák, ale na tuto branku jsme odpověděli další proměněnou přesilovkou, kdy skóroval opět Šafář.
Třetí třetina se již dohrávala z povinnosti, nejdříve domácí tým ve 44. minutě neproměnil trestné střílení a poté při vlastním oslabení skóroval Stříteský a upravil na 1:6. Ani závěrečná branka domácího Zajíčka v 52. minutě již nic na zisku bodů nemohla nic změnit.

Jiří Hruška, asistent trenéra:
V předchozích ročnících jsme s dnešním soupeřem vyhrávali zbytečně složité utkání a tomu jsme chtěli předejít rychlou brankou. To se částečně povedlo, když jsme z první přesilovky šli do vedení. Poté co jsme ve druhé třetině vstřelili další branky a odskočili na rozdíl 4 branek, tak se zápas v poklidu dohrával. Domácí tým se sice snažil o zisk prvního bodu, ale to jsme mu disciplinovanou hrou nedovolili.