Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


pátek 9. 11. 2012 od  
4:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:10(navíc Špička, Kupka TH)
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novotný J., Tomášek F., Lochman J., Špička J., Denemarek L., Libřický Z., Šoula M., Filip R., Knížek T., Tuček J., Lochman J., Vaniš P., Kouba A., Kupka P., Hvězda M., Skála T., Pátek Š., Vodička O., Hruška J., Urubčík R.


Střelba: 23:21 Diváci: 80 Rozhodčí: Kobr, Škorpil

Ve druhém soutěžním utkání jsme opět viděli bojovné utkání se spoustou soubojů a vyloučení na obou stranách. Domácí tým se ujal vedení v 6. minutě, když střela Josefa Lochmana ml. propadla hostujícímu brankáři skrze výstroj za brankovou čáru. V 10. minutě hosté při hře 4 na 4 zahrozili a trefili tyčku Novotného branky, aby z následného závaru využili zmatku v obraně a střelou pod horní tyčku vyrovnali. Poté jsme hráli opět další oslabení a v okamžiku když vyloučený hráč skočil na led, tak jsme inkasovali na 1:2. Vyrovnání zařídil v 16. minutě svým důrazem na brankovišti Urubčík.
I ve druhé části pokračoval urputný boj o každou píď ledu a každý náznak šance. Do vedení 3:2 jsme se dostali ve 26. minutě, když v přesilovce střílená nahrávka Vaniše na branku skončila za brankovou čarou. Z vedení jsme se ale neradovali dlouho, již za 1,5 minuty bylo opět srovnáno, to jsme prohráli buly ve vlastní třetině a střelu od modré tečoval domácí obránce za záda gólmana Novotného.
Třetí třetina byla ovlivněna řadou vyloučení, při hře 5 na 5 a při přesilovkách jsme hosty přehrávali a vytvářeli si střelecké příležitosti, ale bohužel bez gólového efektu. Svou vlastní nedisciplinovaností jsme se připravili o možnost utkání rozhodnout ve svůj prospěch a poslední desetiminutovku dohrávali takřka permanentně v oslabení.
V soutěži se nehraje prodloužení a tak na řadu přišli samostatné nájezdy, ve kterých uspěli postupně Knížek, Skála a po snížení rychnovského hráče v posledním nájezdu i hrající trenér Josef Lochman st.