Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

1. krajská liga
středa 7. 11. 2012 od  
4:7

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:5
Přesilovky: 0:2
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Petrů P., Kostka V., Mareček P., Souček D., Podzimek M., Lochman J., Smutný L., Branda V., Kudr J., Hloušek M., Šafář J., Polák J., Drašnar J., Stříteský L., Dušánek J., Bohdanecký J., Dostálek O., Hlavatý P.


Střelba: 34:31 Diváků: 140 Rozhodčí: Veinfurter - Havelka, Zeman

Úvod utkání se lépe povedl hostujícímu týmu a ve 2. minutě se ujal vedení, když Janouškovu střelu dorazil Šimončič. Potom jsme měli několik nadějných šancí na vyrovnání, ale Součkova tečovaná střela trefila hostujícího brankáře do masky a Šafářova akce skončila v lapačce. V 16. minutě jsme hráli přesilovou hru, ale po naší hrubé chybě v rozehrávce ve vlastní třetině nabídnutou šanci brankově využil Stehno a zvýšil na 0:2. I nadále jsme se snažili o vstřelení branky, ale osamocený Hloušek před brankou tečoval mimo a v závěru třetiny v přesilovce nikdo nedokázal dorazit volný kotouč před brankovou čárou.
Ve druhé části jsme viděli střelecké hody, ale bohužel opět byli produktivnější hosté. Nejdříve ve 23. minutě platilo otřepané nedáš-dostaneš, kdy naše akce skončila mimo tři tyče a z protiútoku se hosté prosadili, když po šťastných odrazech puk vyplynul před osamoceným Stehnem a bylo 0:3. Vzápětí dostal přesnou nahrávku do jízdy Hlavatý a svůj výpad zakončil přesně a vykřesal jiskřičku naděje 1:3. Tu ale hosté brzy zhasly, když Marša ve 25. minutě v přesilovce střelou od modré prostřelil vše co mu stálo v cestě. Ještě hůře to vypadalo ve 34. minutě, kdy opět zafungovalo pravidlo o neproměnění šance a trestu. Nejdříve Šafář sám před hostujícím brankářem zakončil slabě do jeho výstroje, aby z protiútoku Škoda šťastně přes několik domácích hokejek dorazil na 1:5. Domácí vystřídali brankáře, Lochmana nahradil Petrů a vzápětí snížili na 2:5, když po vhazování v útočném pásmu střelu Poláka tečoval Šafář. Jenže po pár vteřinách byl vyloučen Hloušek a hosté opět po souhře šťastných odrazů od bruslí toto vyloučení potrestali, kdy do prázdné branky zakončoval Potuček. Ve 38. minutě to již vypadalo na hrozný debakl, když se trefil před brankou volný Chmelík. V poslední minutě této divoké třetiny prokličkoval obranu Branda a jeho akci dokončil z brankové čáry Smutný.
Třetí třetina se již v poklidu dohrávala, hosté si kontrolovali svůj náskok a domácí tým do velkých šancí nepouštěli. O kosmetickou úpravu ve skóre se postarala kombinace trojice Bohdanecký, Dostálek a Hlavatý, kdy posledně jmenovaný pohlednou akci zakončil stylovým blafákem do bekendu a stanovil konečný účet na 4:7.

Jiří Hruška, asistent trenéra:
V korektně hraném utkání soupeř dokázal své šance využít, zatímco my jsme byli v koncovce neúspěšní. V předchozích utkáních vynikající brankář Lochman dnes neměl svůj den, ale to se stává. V závěrečné části utkání si hosté již zkušeně hlídali svůj náskok a potvrdili tak roli favorita.