Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

1. krajská liga
středa 24. 10. 2012 od  
2:0

Statistiky zápasu

Vyloučení:9:7
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Mareček P., Suchý P., Kostka V., Souček D., Lochman J., Podzimek M., Stříteský L., Branda V., Kudr J., Hloušek M., Šafář J., Kosina O., Drašnar J., Smutný L., Dušánek J.

Střelba: 30:21 Diváci: 210 Rozhodčí: Janovský - Havelka, Kubeček

Úvod utkání patřil aktivnějším domácím a s jejich napadáním jsme měli problémy. Postupně se hra vyrovnala a také my se dostávali do zakončení. V čase 18:51 byla první třetina přerušena z důvodu rozbitého plexiskla a dohrána až po pauze a úpravě ledové plochy.
V první pětiminutovce druhé třetiny jsme domácí takřka nepustili za půlící čáru, ale domácí v té chvíli podržel brankář Vích. Ve 26. minutě se snad poprvé domácí dostali do naší třetiny a hned z toho byl úvodní gól, když nahození od modré skrze chumel hráčů zapadlo přesně k tyčce Lochmanovi branky. Poté se na čas hokej ze zimního stadionu vytratil, řada hraničních situací byla v jednu chvíli posuzovaná jako faul, aby za chvíli ten samý prohřešek prošel. Takřka po zbytek třetiny se hrálo v nerovnovážném počtu na obou stranách a to k úrovni hokeje rozhodně nepomohlo, řada hráčů na střídačce vystydla a naopak některým tato oslabení ubrala spoustu sil.
V poslední části hry nás domácí tým svojí dobrou obranou do zakončení moc nepouštěl a ani naše závěrečná snaha podpořená odvoláním brankáře ke vstřelení vyrovnávací branky nevedla. Naopak se po vhazování ve středním pásmu dostal k puku domácí kapitán Hamáček a střelou z poloviny hřiště do opuštěné klece potvrdil zisk bodů.

Trenér Miroslav Řehák:
Po úvodním náporu domácího týmu jsme mohli sledovat vyrovnaný boj o první branku. Tu ve druhé třetině s patřičnou dávkou štěstí vstřelili domácí a poté se z utkání vinou série vyloučení na obou stranách stala bramboračka. Ve třetí části jsme marně dobývali obranou hráz domácího týmu a ani závěrečná hra bez brankáře ke kýženému vyrovnání nevedla. Bez vstřelené branky se na body dosáhnout nedá.