Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

1. krajská liga
středa 17. 10. 2012 od  
3:11

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:6
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Suchý P., Mareček P., Kostka V., Lochman J., Hlavatý P., Branda V., Bohdanecký J., Hloušek M., Šafář J., Podzimek M., Tuček J., Stříteský L., Drašnar J.

Střelba: 28:53 Diváci: 50 Rozhodčí: Martinek - Kittner, Antalík

Úvod utkání zastihl naše hráče v nedbalkách a až vedoucí branka domácích v 6. minutě naše hráče probudila. Takřka okamžitě na domácí branku odpověděl střelou pod horní tyčku Šafář, aby za další tři minuty otočil skóre Hlavatý a poté jsme po střele od modré v podání Suchého proměnili naši první přesilovku a šli do vedení 1:3. V 18. minutě také semechničtí využili přesilovou hru a snížili po dorážce Lukáška na 2:3.
V nástupu do druhé třetiny se hrálo 4 na 4 a v okamžiku kdy domácí vyloučený hráč skočil na ledovou plochu, využil přečíslení 2 na 1 střelou pod horní tyčku Podzimek. Ve 26. minutě domácí tým ještě jednou zdramatizoval vývoj utkání, když domácí Rejchrt ze vzduchu trefil plachtící puk a snížil na 3:4. Druhá polovina utkání ale již jednoznačně patřila hostujícímu týmu. Nejdříve v čase 31:15 vstřelil svoji druhou branku Šafář, o chvíli poté dorazil střelu Marečka Stříteský a za další minutu ukázkově pod břevno zavěsil opět Podzimek. O osmou trefu se zasloužil při hře 4 na 4 další dorážkou Stříteský a do třetí třetiny jsme šli s pohodlným náskokem o 5 branek.
Devátá branka do domácí sítě padla opět při hře 4 na 4, kdy se od modré trefil Mareček. Pak už byl čas na tipování, zda a kdo vstřelí desátou branku. Povedlo se to Šafářovi po pěkné střele z levého kruhu pro vhazování do pravého růžku domácí branky v čase 49:24. V poslední minutě potvrdil střeleckou formu opět Šafář a svojí čtvrtou brankou v utkání uzavřel účet utkání.

Trenér Miroslav Řehák:
Na povinné vítězství na opočenském ledě jsme dosáhli i ve značně zdecimované sestavě. V dalších utkáních ale musíme podat mnohem zodpovědnější výkon, jinak na další body nedosáhneme.