Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

1. krajská liga
středa 10. 10. 2012 od  
1:6

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:10
Přesilovky: 3:1
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Mareček P., Suchý P., Kostka V., Souček D., Lochman J., Podzimek M., Hloušek M., Branda V., Šafář J., Drašnar J., Smutný L., Dušánek J., Stříteský L., Hlavatý P.

Ve druhém mistrovském utkání jsme po dobrém výkonu celého mužstva uspěli na ledě Novopackého týmu. V úvodu utkání jsme prohospodařili přesilovku 5 na 3, ale v 15. minutě jsme šli do vedení, když další vyloučení domácího hráče potrestal Smutný. Za další dvě minuty opět Smutný rozvlnil síť domácí branky a bylo to 0:2. Domácím se podařilo snížit v 19. minutě na 1:2, ale to bylo vše. Ve druhé třetině totiž opět úřadoval střelec večera Lukáš Smutný, který nejdříve dokonce ve vlastním oslabení dokončil hatt-rick a potom vstřelil i čtvrtý gól a upravil na stav 1:4 po druhé třetině. Ve třetí části hry se střelecky prosadili také další hráči, když na 1:5 zvýšil kapitán Hloušek a konečné skóre ustanovila trefa Stříteského.

Trenér Miroslav Řehák:
Velmi dobrý výkon celého mužstva, podpořený střeleckým galapředstavením Smutného, vedl k zisku dalších potřebných bodů do tabulky. Opravdová síla mužstva a jeho schopnosti, při vší úctě k dnešnímu soupeři, se ale ukáže až tuto neděli, kdy se na třebechovickém ledě představí tým Trutnova. Loňský druholigový účastník nejenže udržel svůj tým pohromadě, ale navíc získal i zajímavé posily jako např. exligového Jiřího Zelenku.