Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

1. krajská liga
neděle 7. 10. 2012 od  
4:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:9:4
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Mareček P., Suchý P., Stříteský L., Kostka V., Lochman J., Podzimek M., Bohdanecký J., Branda V., Kudr J., Dostálek O., Šafář J., Hloušek M., Drašnar J., Smutný L., Dušánek J.


Střelba: 39:37 Diváci: 110 Rozhodčí: Petr - Antalík, Průcha

Do prvního mistrovského utkání lépe vstoupili hosté, když hned ze své první vážnější šance skórovali. Vyrovnání zařídil ve vlastním oslabení Dostálek, když zachytil hostující rozehrávku v útočném pásmu a střelou do víka nedal brankáři šanci. Do vedení jsme šli po vyhrané buly a střele Lochmana od modré, kterou Smutný tečoval mimo dosah hostujícího brankáře. Také další branka padla po dobré střele od modré, kdy vše co mu stálo v cestě prostřelil Mareček.
V úvodu druhé třetiny jsme získali tříbrankové vedení, když se podruhé v zápase trefil Dostálek. Zápas mohli hosté zdramatizovat při takřka dvouminutové přesilovce 5 na 3, ale trojice Hloušek, Kostka a Mareček celé oslabení s bravurou ubránili. V největší přesilovkové šanci hosté orazítkovali tyč. V poslední třetině se hosté dočkali snížení na 4:2 a poté nejvíce hrozili při přesilových hrách, ale ani jejich závěrečná přesilovka podpořená odvoláním brankáře již k dalším brankám nevedla.

Trenér Miroslav Řehák:
Na úvod sezóny jsme viděli bojovné a kvalitní utkání s řadou neproměněných šancí na obou stranách, kdy se několikrát vyznamenali oba brankáři. K vydařenému utkání, které se muselo divákům líbit, svým dílem také přispěli rozhodčí.