Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga juniorů
neděle 4. 3. 2012 od  
5:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:5
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novotný J., Stříteský L., Libřický Z., Denemarek L., Pechánek J., Hruška J., Hidvéghy M., Vodička O., Tuček J., Lochman A.

Střelba: 26:31 Rozhodčí: Martínek - Shejbal, Jaroš

Poslední utkání sezony na opočenském ledě nezačalo dobře a již po 25 vteřinách hry šel na trestnou lavici Pechánek a v čase 1:19 domácí tuto výhodu zužitkovali. Další ránu jsme dostali v 5 minutě, kdy byl přísně vyloučen Libřický a za protesty vyfasoval 10 minut osobni trest. Vzhledem k faktu, že jsme od začátku utkání hráli na 3 obránce, tak to byl více než citelný zásah do sestavy. Vzápětí byl na trestnou lavici odeslán také domácí hráč a ve hře 4 na 4 trefil Tuček tyč. Po návratu našeho hráče z trestné lavice jsme nevyužili naši přesilovku i vinou trefené další tyče a pravidlo nedáš - dostaneš zafungovalo a stav byl po laciné brance 2:0. Další sporná situace nastala v čase 13:08, kdy jsme hráli ve čtyřech hráčích v poli a když šel na led pátý, tak nás páni rozhodčí vyloučili pro příliš mnoho hráčů na ledě. Domácí po půlminutě opět přesilovku využili a vedli již 3:0. O zkorigování výsledku se postaral svým výpadem ze středního pásma Pechánek v 15. minutě.
V úvodu druhé části byli domácí lepším týmem a když přidali v 31. a 35. minutě další dvě branky, tak to vypadalo, že bude po zápase. Zdramatizování zápasu se nám povedlo po 27 vteřinách od inkasované branky, když Hruška perfektně provedeným blafákem snížil na 2:5. V poslední minutě druhé části se Hruška opět brankově prosadil, tentokrát střelou z kruhu, když měl domácí gólman zakrytý výhled.
Poslední třetina sezóny se dlouho hrála bez výraznějších brankových příležitostí na obou stranách, až v čase 58:27 únik Stříteského s Hidvéghym druhý jmenovaný zakončil kontaktní brankou na 5:4. Náš závěrečný tlak byl v poslední minutě zvýrazněn vyloučením domácího Viktora Nováka na 5 + TH a odvoláním brankáře, ale žádná střela již za brankovou čáru neprošla a stav zůstal nezměněn.

Tento výsledek již nemohl nic změnit na konečném umístění a v celkové tabulce skončila juniorka na 6. místě. Děkujeme všem příznivcům, vedení klubu a hlavně rodičům hráčů za podporu v celé sezóně 2011-12.