Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 22. 2. 2012 od  
6:8

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:4
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Kostka V., Mareček P., Špička J., Stříteský L., Řezníček J., Kudr J., Branda V., Hloušek M., Polák J., Rejzek D., Dostálek O., Pišta J., Drašnar J., Bohdanecký J., Hruška J.

Zásahy brankářů: 17: 46 Diváci: 50 Rozhodčí: Machač – Antalík, Hidvéghy

Trenér SK Třebechovice Miroslav Řehák: Dnešní večer se utkala mužstva ze spodních pater 2. části KLM o páté a šesté místo. Čekal se tuhý boj, což se v průběhu utkání potvrdilo. Domácí ve třetí minutě se ujímají vedení. Naše odpověď byla hned ve čtvrté minutě vyrovnání Brandou z přihrávky Kudra. V čase 4:44 přidává branku Polák po samostatné akci. V 6:18 odskakujeme na 3:1, když Drašnar našel připraveného Brandu a ten se nemýlil. Domácí bojují a výsledek bylo snížení stavu na 3:2, když nám vstřelil branku z Třebechovic hostující Dušánek. Naší hráči odpovídají brankou Poláka po souhře s Rejzkem a stav je 2:4. O tři minuty později Kudr zvyšuje na 2:5. Domácí bojují, ale střelecky se nedaří. Na ukazateli je čas 13:11 a stav se opět mění, když po akci Brandy a Kudra do prázdné branky dává Bohdanecký. Sedmou branku do klece soupeře dává Polák, kterou mu připravil Hloušek s Pištou. Ve druhé třetině domácí měli velký tlak, přestříleli nás 16:3 a také se jim podařilo vstřelit dvě branky a snížit na 4:7.
V závěrečné části utkání jsme očekávali velký tlak domácího mužstva. Náchod nejprve při přesilové hře snížil na 5:7 a o 50. vteřin později snižují na rozdíl jedné branky a je tady závěrečné drama. Hosté čelí velkému tlaku domácích, ale v čele s brankářem Petrů situaci zvládají. V 58:15 domácí volí hru bez brankáře. Rozuzlení přinesla 59. minuta, když Brandův dvorní nahrávač Kudr, mu předložil puk a ten ho uklidil do prázdné Náchodské branky. Body se zaslouženě stěhují pod Oreb.
V neděli 26.2.2012 sehrajeme poslední utkání na domácím ledě se Spartakem Nové Město. Utkání začíná v 17:00. Přijďte povzbudit své hráče v boji o čtvrté místo!