Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga juniorů
pátek 17. 2. 2012 od  
5:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:6
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novotný J., Šoula M., Libřický Z., Stříteský L., Lochman J., Tuček J., Lochman A., Vodička O., Hruška J., Hidvéghy M.


Střelba: 42:38 Rozhodčí: Průcha - David, Jaroš

V první třetině jsme měli více ze hry, ale bez výraznějších brankových příležitostí a tak to byli hosté, kteří šli do kabin spokojenější. Nejdříve se v 19. minutě dostali do rychlého brejku z kterého orazítkovali tyčku, aby se 17 vteřin před sirénou dostali po zmatku před naší brankou do vedení.
Ve úvodu druhé části byli hosté lepším týmem a v čase 26:29 šli do dvoubrankového trháku, kdy opět dorážkou nepokrytého hráče zvýšili na 0:2. Naštěstí pro nás, jsme ihned v dalším střídání dokázali reagovat, kdy střelu Tučka nadvakrát tečovala sourozenecká dvojice Lochmanů a za 24 vteřin od obdržené branky jsme byli opět ve hře. Zlepšující herní pohodu mohli při našem oslabení ve 36. minutě ještě zvýšit Stříteský s Lochmanem, když vyšachovali hostující obranu, ale jejich krásná akce skončila také na tyčce. Vyrovnání jsme se tak dočkali až ve 39. minutě, kdy přesilovku proměnil svojí střelou od modré Stříteský. Tuto branku a předcházející hraniční ofsajdovou situaci neunesli hostující brankář a jeden z hráčů a za protesty vyfasovali 10-ti minutový osobní trest.
Rozhozené hosty mohl dorazit ve 47. minutě Hidvéghy, ale jeho střela z kruhu opět skončila na tyčce. A tak se k akci rozhodl Stříteský, zatáhl puk přes celé kluziště a po objetí branky prostrčil kotouč za brankovou čáru a otočil vývoj ve skóre v náš prospěch. Závěrečná desetiminutovka patřila jednoznačně domácímu týmu a své vedení ještě dokázal dvakrát potvrdit. Nejdříve se dorážkou Lochmanovi střely prosadil Tuček a o závěrečnou tečku se v klasické brejkové situaci 2 na 1 postarala dvojice Hidvéghy, Hruška.