Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 15. 2. 2012 od  
6:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:13
Přesilovky: 1:4
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Kostka V., Mareček P., Špička J., Suchý P., Stříteský L., Lochman J., Drašnar J., Branda V., Hloušek M., Polák J., Rejzek D., Dostálek O., Pišta J., Řezníček J., Kosina O., Hruška J.


Zásahy brankářů: 37:31 Diváci: 100 Rozhodčí: Martínek – Votroubek, Novák V.

Trenér SK Jiří Hruška: Jak už se u našeho mužstva stává tradicí, nám nevyšla první třetina, kterou jsme prohráli 0:2.
Ve druhé třetině to byli opět hosté, kteří tahali za delší konec provazu a během jedné minuty zvyšují své vedení na katastrofálních 0:4. Nám se střelecky nedařilo, Pištova dělovka z „první“ jen orazítkovala horní tyč Jaroměřské branky. Do konce třetiny chyběla necelá minuta domácím se podařilo snížit Kostkou z přihrání Marečka na 1:4.
Do třetí třetiny jsme šli s úmyslem tento stav ještě změnit. Ale opět to byli hosté, kteří proměnili již čtvrtou přesilovou hru a zvyšují svůj náskok na 1:5. Ve 44.min. proměňuje Stříteský trestné střílení a snižuje na 2:5. V 53.min. po spolupráci Hloušek, Branda, Kostka posledně jmenovaný snižuje na 3:5 a velí ke zteči Jaroměřské branky.Na ukazateli je 58:15 a střelecky disponovaný Kostka střílí svoji třetí branku, kterou mu připravili Polák s Marečkem a stav je 4:5. Závěrečné drama vrcholí. Třebechovice sázejí na hru bez brankáře a toto se jim vyplácí! Vyrovnávající branku 21.vteřin před koncem zařizuje Pišta z přihrání Hlouška a jde se do prodloužení! V prodloužení k rozhodnutí nedošlo a tak jsou na řadě samostatné nájezdy, ve kterých jsou Třebechovice úspěšnější a berou dva body. Rozhodující branku vstřelil Suchý a upravil konečný stav utkání na 6:5. V samotném závěru utkání došlo ke strkanicím, které rozhodčí patřičně „odměnili“. Hráčům děkuji za bojovnost a za předvedenou hru ve třetí třetině!

V neděli 19.2.2012 přivítáme na našem ledě mužstvo z Hronova. Začátek utkání ja v 17:00. Je to předposlední utkání na domácím ledě, přijďte povzbudit své hráče a buďte šestým hráčem!