Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga juniorů
sobota 11. 2. 2012 od  
4:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:5
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novotný J., Šoula M., Libřický Z., Stříteský L., Fišer J., Surý J., Tuček J., Lochman J., Pechánek J., Hruška J., Hidvéghy M., Denemarek L., Vodička O., Lochman A.

Střelba: 33:27 Rozhodčí: Zeman - Karous, Řezníček

V utkání jsme se ujali vedení první střelou mezi tyče, od modré se trefil Hruška. Druhou branku vypracoval Pechánek, když po vyjetí z rohu našel u vzdálenější tyče zcela volného Hidvéghyho a ten jednoduše zametl puk. Ve 13. minutě trefil od modré střílející Fišer tyč a v 17. minutě jsme neproměnili nájezd tří hráčů na domácího brankáře. A tak přišel zákonitý trest, když na sklonku 19. minuty Novotný vyjel na nahozený puk a nikým neatakován nahrál domácímu hráči přímo na hůl a ten bez větších problémů snížil na 1:2 a dostal domácí tým do hry.
Na 3:1 jsme zvýšili své vedení po akci, kdy Hruškovu nahrávku zpoza branky doklepl bekendem opět Hidvéghy. Ve 26. minutě k překvapení všech skončilo nahození domácího hráče ze středního pásma v naší brance. Domácí tým se tímto opět dostal do zápasu a v polovině zápasu se dočkal i srovnání stavu, když zcela volný hráč v prostoru mezi kruhy vymetl šibenici. Vzápětí jsme mohli jít do vedení, ale Lochman svůj samostaný únik zakončil sice efektním pokusem o otočku, ale bez efektu. Následně jsme bleskově Hruškovou střelou z prostoru mezi kruhy využili přesilovku a do závěrečné třetiny měli náskok o jednu branku.
Ve třetí části jsme chtěli maximálně zjednodušit hru a hlavně se vyvarovat zbytečných chyb ve vlastní třetině. To se vcelku, až na některé momenty dařilo, až přišla 58. minuta, kdy domácí nejdříve trefili tyčku a vzápětí si další slabší chvilku vybral brankář Novotný a propustil za svá záda puk vystřelený takřka zpoza branky. Poslední půlminutu základní části jsme hráli přesilovku, ale bez úspěchu a tak jsme na jaroměřském ledě znovu viděli prodloužení.
V něm se žádná výrazná branková příležitost neurodila a o vítězi tak rozhodly samostatné nájezdy. V nich alespoň trochu odčinil svá předchozí zaváhání brankář Novotný, všechny domácí střelce vychytal a o bodu navíc v náš prospěch tak rozhodl ve druhé sérii Hruška svojí střelou nad vyrážečku.