Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 1. 2. 2012 od  
4:7

Statistiky zápasu

Vyloučení:2:3
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Lochman P., Kostka V., Mareček P., Špička J., Suchý P., Šotola M., Stříteský L., Lochman J., Kudr J., Branda V., Hloušek M., Polák J., Rejzek D., Dostálek O., Pišta J., Smutný L., Kosina O., Hruška J., Řezníček J.


Zásahy brankářů: 36:29 Diváci: 150 Rozhodčí: Samek – Janovský, Řezníček

Trenér SK Jiří Hruška: Od prvních minut utkání, bylo na soupeři znát, že do Třebechovic nepřijel prohrát. Tato skutečnost se potvrdila pohledem na výsledkovou tabuli, kde stav po první třetině byl 0:3.
Ve druhé třetině se obraz hry nezměnil. Náchod byl jednoznačně lepším celkem a naše hráče přehrával ve všech směrech. Jiskřičku naděje vykřesal ve 29. min. Dostálek, když po přihrání od Poláka snížil na 1:4. Hosté na tuto branku odpověděli během tří minut dvěma brankami a do šaten se odchází za stavu 1:6.
Poslední třetinu domácí zahájili nejlépe. Hned ve 43. min. Polák zužitkoval spolupráci Brandy se Smutným a snižuje na 2:6. Za minutu se skóre opět mění zásluhou obránce Kostky, který nekompromisní bombou do pravého horního koutu branky využil Dostálkovu přihrávku a upravuje na 3:6. Zkušení hosté kontrolovali hru a opět potrestali nedůslednost v naší obraně sedmou brankou. Domácí ještě v poslední minutě upravují stav na 4:7 Rejzkem z přihrávky Poláka. Hostům k zaslouženému vítězství gratuluji.

Na Třebechovickém stadionu byla k vidění i jedna slavnostní záležitost. Dlouholetý Třebechovický hokejista Jaroslav Štrasmajr oslaví životní jubileum, 80 let. Předseda klubu pan Třeška předal oslavenci Třebechovický dres s číslem 80 a kapitán Hloušek za hráče předal dárkový koš. Oslavenci zatleskali všichni přítomní na Třebechovickém stadionu. Realizační tým se připojuje k řadě gratulantů a přeje „Jardovi“ pevné zdraví a vše nejlepší do dalších let! viz. foto

Další kolo sehrajeme na ledě v neděli 5.2.2012 v Novém Městě n/M od 17:00.