Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga juniorů
sobota 21. 1. 2012 od  
3:8

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:3
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novotný J., Libřický Z., Denemarek L., Stříteský L., Fišer J., Vodička O., Tuček J., Lochman J., Pechánek J., Hruška J., Hidvéghy M., Lochman A.

Střelba: 21:35 Rozhodčí: Horák - Schánil, Runštuk

Zápas na trutnovském ledě jsme začali bleskově. Nejdříve se ihned po úvodní buly prodral do šance Tuček, ale minul a vzápětí šikovně tečoval střelu od modré a již po 40 vteřinách hry jsme se ujali vedení. Ve třetí minutě jsme měli dvoubrankový náskok, když se vyhození ze třetiny šťastně odrazilo k Lochmanovi a ten samostatný únik zakončil nechytatelnou střelou k tyčce. Třetí branku vsítil opět Lochman, když sám a nikým neatakován pohodlně dorazil brankářem vyražené nahození Tučka od mantinelu. Poté se dostali ke slovu také domácí a ze své první šance skórovali. Tříbrankový náskok zařídil Hidvéghy svojí rychlou střelou z výhodného střeleckého prostoru mezi kruhy, kde ho našel idální přihrávkou Stříteský. Ideální nahrávku zadovkou na volného obránce zvolil těsně před koncem třetiny Hruška, bohužel to bylo v naší obranné třetině a ten obránce byl v jiném dresu a do kabin se šlo za stavu 2:4.
V úvodu druhé třetiny nás domácí přehrávali, byli všude dříve a svým pohybem nám dělali velké problémy. Ale jak už to bývá, jakmile jsme se dostali poprvé v této části hry na dostřel domácí branky, tak jsme získali opět třígólový náskok, když svoji hrubici odčinil střelou z první mezi nohy brankáře zcela volný Hruška. Následovala pasáž hry, která byla asi nejvyrovnanější v zápase, kdy si oba brankáři docela zachytali. Domácí tým dokázal ještě jednou zdramatizovat vývoj utkání, když po zmatcích v naší obraně snížil na 3:5.
V posledním dějství jsme se vrátili k jednoduchému poctivému hokeji ze zabezpečené obrany. Nejdříve se jednoduše dostal k hattricku Lochman, když opět dorážel do prázdné branky nahození Tučka, potom jsme velmi dobře odehráli takřka dvouminutové oslabení tří proti pěti ve kterém jsme domácí tým vůbec nepustili do třetiny na dostřel branky. A když už jsme byli v pěti, tak Hidvéghy bombou od modré trefil spojnici domácí branky, najel si před branku kde byl úplně osamocen a když se k němu dostal puk, tak ho jednoduše uklidil do branky. O závěrečnou tečku utkání se postaral Vodička svým rychlým výpadem od vlastní modré a proměněním svého samostatného úniku protrhl svoji střeleckou smůlu.