Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 15. 1. 2012 od  
1:6

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:6
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 3:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Suchý P., Špička J., Kostka V., Mareček P., Šotola M., Stříteský L., Lochman J., Polák J., Rejzek D., Dostálek O., Kudr J., Branda V., Hloušek M., Smutný L., Kosina O., Řezníček J.

Zásahy brankářů: 21:36 Diváci: 310 Rozhodčí: Veinfurter – Veselý, Pavlíček

Zákravský Jaroslav ved.mužstva: Utkání pro nás nezačalo dobře, hned ve 44. vteřině šel sedět za hákování Suchý, ale přesilovku jsme ubránili. V čase 9:23 nás rozhodčí trestá za PMHL. Uplynulo 10 vteřin a Branda ve spolupráci s Hlouškem otevírá skóre v oslabení. Za 33 vteřin se skóre opět mění ve prospěch Třebechovic. Smutný nahrává mladíku Stříteskému a ten zkušeně upravuje na 0:2 v tomtéž oslabení. Třetí branku jsme vstřelili v přes. hře když po ose Rejzek, Suchý, Polák skóroval posledně jmenovaný a upravil stav utkání před odchodem do šaten na 0:3.
Hned ve 23. min. druhé třetiny skóroval Kosina po vzorné spolupráci Suchý, Šotola a upravuje stav na 0:4.
Do poslední třetiny vstoupili domácí rozhodnuti ještě s výsledkem něco udělat. Na ukazateli je čas 41:18 a domácí snižují na 1:4. Ve 45. min. jsou to opět Třebechovice které brankou Rejzka v oslabení dokazují kdo je pánem jičínského ledu. Stav se mění na 1:5. Poslední slovo měl hostující Polák, kterého ke skórování svou luxusní přihrávkou vyzval Kostka. Konečná podoba výsledku je 1:6. Výsledek je pro naše mužstvo odměnou za předvedený bojovný výkon.

Poslední utkání základní části sehrajeme ve středu 18.1.2012 na domácím ledě v 18:00 proti HC Semechnice.