Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga juniorů
sobota 14. 1. 2012 od  
5:0

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:7
Přesilovky: 2:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novotný J., Libřický Z., Šoula M., Stříteský L., Fišer J., Vodička O., Tuček J., Lochman J., Pechánek J., Hruška J., Hidvéghy M., Denemarek L., Lochman A.


Střelba: 36:21 Rozhodčí: Brandejs - Burýšek, Burýšek

Utkáním s jaroměřským týmem jsme zahájili druhou část KLJ, skupinu B bojující o konečné 5.-10. místo. V utkání jsme již mohli využít služeb Lukáše Stříteského a jak se ukázalo, mohl by být pro tým velikým přínosem. Nejen že byl u všeho podstatného na ledě a vstřelil dvě branky, ale připěl také cennými radami svým spoluhráčům.
Do utkání vstoupila obě mužstva opatrně a první střely na branku jsme viděli až po 4 minutách hry. Postupně jsme získávali územní a střeleckou převahu a tu dokázali brankově využít ve 12. minutě, kdy po zisku puku v útočné třetině rychlou výměnu zakončil střelou pod horní tyčku Hruška. Do druhé třetiny jsme šli v přesilovce, a tu již po 21 vteřinách hry využil Stříteský svým průnikem přes celé hřiště, zakončeným jednoduchým blafákem. V polovině utkání jsme vedli již 3:0 po proměnění další přesilové hry, když se z prostoru mezi kruhy trefil do víka Pechánek. Za další dvě minuty již bylo o vítězi utkání takřka rozhodnuto, když vyhození hostí zachytil na modré Stříteský, najel si do střelecké pozice a rychlou ranou švihem vstřelil svoji druhou juniorskou branku.
Ve třetí části jsme viděli pouze jeden střelecký úspěch, o který se postaral na kruhu pro vhazování volně stojící Lochman a rychlou střelou po ledě popáté rozvlnil síť za hostujícím brankářem. Hosté se snažili zkorigovat skóre rychlými brejky, ale brankář Novotný je ve všech pokusech vychytal a připsal si první nulu v sezóně.