Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 8. 1. 2012 od  
7:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:8
Přesilovky: 3:0
Oslabení: 0:2

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Petrů P., Suchý P., Šotola M., Kostka V., Lochman J., Mareček P., Stříteský L., Řezníček J., Špička J., Kudr J., Rejzek D., Dostálek O., Polák J., Kosina O., Hloušek M., Pišta J., Branda V., Vinopal C., Dušánek J., Smutný L., Tuček J.

Zásahy brankářů: 35:27 Diváci: 350 Rozhodčí: Padevět – Maštalíř, Rozsypal

Trenér SK Třebechovice Jiří Hruška: Náš vstup do utkání byl velice špatný. Již ve čtvrté minutě jsme prohrávali 2:0. Ve 14. min. se stav mění na 3:0 a brankář Lochman odchází z branky a jeho místo zaujímá Petrů. V 16. min. snižujeme na 3:1 Kostkou. Naše branka domácím střelcům v brankostroji nezabránila a během 16. a 18. minuty upravují na katastrofických 5:1. Do druhé třetiny jsme provedli změny v sestavě a na naší hře to bylo znát. Tuto třetinu jsme vyhráli 2:4 a upravili stav utkání na 7:5.
V posledním dějství nastoupil do branky opět brankář Lochman. Střelcům z obou mužstev se již nedařilo a utkání, to byl už jen boj. Domácí na dvoubrankovém vedení nehodlali nic měnit a utkání dotáhli do vítězného konce. Šance na úpravu stavu se nám naskytla v 58. min., když jsme nevyužili výhodu TS za sekání domácího hráče. Soupeři k vítězství gratuluji.
Další utkáni nás čeká ve středu 11.1.2012 kdy přivítáme HC Vrchlabí. Utkání začíná tradičně v 18:00. Přijďte povzbudit své hráče !!!