Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga juniorů
sobota 7. 1. 2012 od  
2:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:4
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novotný J., Fišer J., Denemarek L., Libřický Z., Pechánek J., Lochman J., Tuček J., Lochman A., Vodička O., Hruška J., Hidvéghy M.

Střelba: 27:29 Rozhodčí: Zeman - Mertlík, Kubeček

Poslední utkání v základní části jsme zahájili výborně a již na sklonku třetí minuty se dostali do vedení po proměněné přesilovce, když střelu Denemarka od modré domácí brankář vyrazil před osamoceného Lochmana a ten pohodlně uklízel do prázdné. V dalším průběhu jsme viděli bojovné utkání bez výraznějších brankových příležitostí.
Vstup do druhé třetiny jsme nezachytili a po půlminutě jsme dovolili domácím vyrovnat stav na 1:1. Znovu do vedení jsme se dostali v polovině utkání, když Hidvéghy na útočné modré vystihl rozehrávku domácích a svůj výpad brankově zakončil. Do dvoubrankového trháku jsme šli o 2 minuty později, když se takřka z brankové čáry trefil opět Hidvéghy. Před koncem této části hry ještě domácí tým dokázal brankově potrestat vyloučení dnes v obraně alternujícího Pechánka a snížit na 2:3.
Ve třetím dějství jsme se žádné branky nedočkali, i přes závěrečnou snahu domácího týmu v power play, ve které se do největší šance dostal Hidvéhgy, ale zcela nepochopitelně odmítl dosáhnout na hattrick a puk do opuštěné klece dopravit nedokázal. Z Trutnova si i tak odvážíme cenné tři body, potvrzujeme 7. místo v tabulce a do druhé části si odnášíme 20 bodů a osmi bodový náskok od pronásledovatelů.