Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga juniorů
úterý 27. 12. 2011 od  
5:0

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:3
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Šoula M., Libřický Z., Černý J., Fišer J., Surý J., Tuček J., Lochman J., Pechánek J., Hruška J., Hidvéghy M., Denemarek L., Vodička O., Lochman A.


Střelba: 35:24 Rozhodčí: Pahulák – David, Bezděk

Poslední soutěžní utkání roku 2011 obstarali junioři SK v souboji s tradičním soupeřem z Opočna. V úvodu oba týmy produkovaly opatrný hokej bez výraznějších brankových příležitostí. Ve druhé třetině jsme zvýšeným pohybem a agresivitou hosty přehrávali a tato třetina byla soubojem našich střelců s hostujícím brankářem Kolbabou. Toho dokázal překonat ve 24. minutě ukázkovou placírkou Josef Lochman, ale pro jeho fotbalové vlohy neměl porozumnění rozhodčí Pahulák a správně branku neuznal. Regulérní branky jsme se dočkali až ve 34. minutě, když v pravém rohu u mantinelu vybojoval puk Lochman, posunul ho na Tučka a ten našel před brankou zcela volného Surého který střelou mezi nohy brankáře otevřel skóre. Druhá branka byla podobného charakteru, jenom opět zcela volný Surý zakončoval pod horní tyčku.
Do třetí třetiny jsme si přenesli výhodu o jednoho muže v poli, ale místo potvrzení náskoku přišla série neuvěřitelných minel a hosté se po střele z prostoru mezi kruhy do víka dostali do utkání. Vyrovnání jsme soupeři nabídli ve 44. minutě po ztrátě puku na vlastní modré. Za další půlminutu jsme opět získali ztracené vedení, když Pechánek zatáhl puk do útočné třetiny, puk dostal volný Hruška a jeho střelu z kruhu jinak výborně chytající brankář hostí zachytit nedokázal. Hosté ve třetí třetině vsadili na rychlé brejky, neustále se alespoň jeden hráč pokoušel být za našimi obránci a tato taktika jim vyšla, protože z jednoho takového výpadu v 52. minutě vyrovnali a v 56. minutě si vykoledovali faul a z následné přesilovky s notnou dávkou štěstí otočili stav na 3:4. Výkon hostujícího brankáře a opětovné zbytečné chyby ve vlastní třetině nás připravili o body do tabulky, i když oprávněnost startu brankáře Kolbaby si radši necháme ověřit příslušnými orgány.

STK na základě zápisu o utkání KLJ č. 3041 ze dne 22.12.2011 mezi družstvy HC Nová Paka/Jičín – HC Opočno zjistila, že hráč HC Opočno Jan Kolbaba nastoupil k utkání neoprávněně. Hráč má na registračním průkazu uveden jako mateřský klub HC VCES Hradec Králové a čl. 7/3, který umožňuje střídavý start hráče pouze v kategorii mužů za klub HC Opočno. Neoprávněný start hráče Kolbaby byl dále zjištěn v utkání KLJ č. 3081 ze dne 27.12.2011 mezi družstvy HC Třebechovice p.O. – HC Opočno. STK rozhodla utkání č. 3041 kontumovat 5:0 ve prospěch HC Nová Paka/Jičín a přiznává tři body do tabulky. STK dále kontumuje utkání č. 3081 5:0 ve prospěch SK Třebechovice p.O. a přiznává tři body do tabulky. STK předává k dořešení DCK.