Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 21. 12. 2011 od  
4:0

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:2
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Petrů P., Šotola M., Řezníček J., Špička J., Lochman J., Stříteský L., Mareček P., Kosina O., Pišta J., Kudr J., Hloušek M., Branda V., Drašnar J., Dostálek O., Smutný L., Bohdanecký J., Tuček J., Dušánek J.


Zásahy brankářů: 25:24 Diváci: 101 Rozhodčí: Pahulák – Petr, Antalík

As. trenéra SK Jiří Hruška: Utkání začínalo minutou ticha za zemřelého bývalého prezidenta Václava Havla.
Do zápasu jsme nastoupili bez čtyř hráčů základní sestavy (Polák, Rejzek, Kostka a Suchý). I bez těchto hráčů jsme hráli na čtyři pětky a příležitost dostali všichni hráči kádru. V první třetině jsme soupeře přehrávali, ale nedařilo se střelecky. Až ve dvanácté minutě nás do vedení posílá Kosina z přihrávky Pišty. Ve druhé třetině se nám vydařil vstup a ve 22. min. po spolupráci Drašnara s Brandou zakončuje Hloušek a upravuje stav na 2:0. A byl to opět Hloušek, který zužitkoval přihrávku Stříteského. Do šaten se odchází za stavu 3:0. Do závěrečné části utkání jsme provedli změny v sestavě včetně brankáře. Gólovou tečku za utkáním udělal Pišta, když šikovně zakončil po přihrávce Dostálka a upravil na 4:0.

Hráči a real. tým mužstva „A“ přejí všem svým příznivců šťastné, klidné prožití svátků vánočních a následující rok ať je rokem radosti, štěstí a úspěchů!

Další utkání hrajeme už v roce 2012. Ve středu 4.1. zajíždíme na ledovou plochu Nového Bydžova. Utkání začíná v 18:00.