Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 18. 12. 2011 od  
1:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:10
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Suchý P., Špička J., Šotola M., Kostka V., Mareček P., Stříteský L., Lochman J., Dušánek J., Branda V., Hloušek M., Kudr J., Rejzek D., Dostálek O., Bohdanecký J., Smutný L., Polák J., Pišta J., Tuček J., Drašnar J.

Zásahy brankářů: 34:29 Rozhodčí: Pahulák – Veselý, Petr

As.trenéra SK Jiří Hruška: Zisk bodů v Opočně byla pro naše mužstvo povinnost, ale zase tak jednoznačné to nebylo. Domácí tvrdě bránili a za zády měli výborného brankáře Dostála, který zmařil nejednu naší šanci. Až v závěru první třetiny se střelecky prosadil Smutný. Ve druhé třetině to byl opět Smutný, který zvýšil náskok na 0:2. Domácím se podařilo v závěru třetiny snížit na jednu branku, ale z následujícího protiútoku upravuje Dušánek na 1:3. Vstup do závěrečného dějství se nám vydařil, když hned z prvního útoku Dostálek upravil na 1:4 a to byl také konečný výsledek utkání. V našem mužstvu chválím všechny hráče za bojovnost.
Poslední utkání letošního roku sehrajeme ve středu 21.12.2011 proti mužstvu Dvora Králové na domácí ledové ploše. Začátek utkání je v 18:00.