Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga juniorů
sobota 17. 12. 2011 od  
6:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:6
Přesilovky: 0:2
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Černý J., Fišer J., Libřický Z., Šoula M., Surý J., Tuček J., Lochman J., Pechánek J., Hruška J., Hidvéghy M., Denemarek L., Vodička O., Lochman A.


Střelba: 36:26 Rozhodčí: Martínek - Jaroš, Shejbal

Do utkání jsme šli s cílem naplno bodovat a odčinit tak prohru v nájezdech na jaroměřském ledě v prvním vzájemném utkání. První krůčky ke zvládnutí cíle udělala první lajna v průběhu první třetiny, kdy se brankově prosadili Lochman a poté po krásné kombinační akci také Surý. Hosté se branky dočkali v první přesilové hře v utkání, když jsme jako již několikrát ztratili puk při vymýšlení zbytečných kliček, místo jednoduchého vyhození.
Za klíčové okamžiky zápasu lze označit proměněný brejk Hidvéghyho ve vlastním oslabení na 3:1 a následné vyloučení kapitána hostí na 10 minut OT za protesty. Od poloviny zápasu jsme na ledě dominovali a všechny tři útoky dokázali soupeře několikrát zamknout v obranné třetině, bohužel bez brankového vyjádření.
Třetí část změnu obrazu hry nepřinesla, hostující tým jsme střelecky přestříleli 17:9 a dokázali se trefit do černého. Nejdříve měl jednoduchou práci Lochman, kdy střílel do prázdné klece po vyjetí hostujícího brankáře na nahozený puk. O pátou branku se postaral Fišer svým rychlým výpadem z vlastní poloviny hřiště a o šestý úspěch se postaral svojí dorážkou dnes v útoku hrající obránce Denemarek. Hosté dokázali již pouze zkorigovat stav na 6:2 po proměnění jedné z dalších přesilových her.