Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga juniorů
sobota 10. 12. 2011 od  
1:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:4
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novohradský J., Šoula M., Libřický Z., Fišer J., Denemarek L., Lochman J., Tuček J., Hidvéghy M., Pechánek J., Hruška J., Vodička O., Lochman A.

Střelba: 30:36 Rozhodčí: Veselý - Havelka, Krulich

Úvodní třetina utkání s náchodsko-hronovským týmem proběhlo bez výraznějších šancí na obou stranách. Se střelami, většinou z uctivé vzdálenosti bez clonění, si oba brankáři bez problémů poradili.
I ve druhé části se hra obou týmů výrazně nezlepšila a tak jsme na první vážnější šanci čekali až do 35. minuty. To domácí z bezprostřední blízkosti nastřelili tyčku a následné doplácnutí rukou do branky za gól platit nemohlo. V další minutě jsme měli obrovskou šanci my, ale nejdříve Hruška netrefil odkrytou branku a potom v signalizované výhodě trefil Tuček také tyč. Zlepšený pohyb při napadání nám přinesl úspěch, kdy jsme získali puk v útočné třetině a zcela volný Tuček před brankářem nadvakrát otevřel střelecký účet utkání.
V nástupu do třetí části hry jsme dohrávali v oslabení a domácí již po půlminutě svoji přesilovku využili a srovnali stav na 1:1. Při našem druhém střeleckém úspěchu se zopakoval scénář z druhé třetiny, opět vybojovaný puk u hrazení a u branky se potulující volný Tuček a jeho dorážka. Vzhledem k tomu, že jsme se vyvarovali našich tradičních minel a domácí tým nehrál v pohodě, tak jsme vcelku v pohodě udrželi vedení a získali důležité body do tabulky.