Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 20. 11. 2011 od  
3:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:5
Přesilovky: 2:0
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Stříteský L., Mareček P., Suchý P., Šotola M., Kostka V., Lochman J., Špička J., Polák J., Bohdanecký J., Rejzek D., Kudr J., Branda V., Hloušek M., Pišta J., Christ M., Dostálek O., Drašnar J., Smutný L., Tuček J., Řezníček J.


Zásahy brankářů: 28:35 Rozhodčí: Pahulák – Petr, Průcha Diváci: 140

Trenér SK Třebechovice Miroslav Řehák: V zahajovací třetině se hned v úvodu utkání ujali vedení hosté brankou Rybína. Domácím se ve 12.min. podařilo vyrovnat Dostálkem po přihrávce Suchého. Do druhé třetiny jsme nastoupili zvrátit utkání v náš prospěch, ale opak byl pravdou. Jičín se ve vlastním oslabení ujal vedení Mizerou a můžeme být rádi, že nám hosté utekli jen o jednu branku! Do poslední třetiny jsme zredukovali sestavu na tři pětky a utkání se nám podařilo otočit brankami Stříteského po nahrávce Dostálka a rozhodující branku vstřelil Polák. Myslím si, že jsme viděli jedno z nejlepších mužstev a jejich postavení v tabulce tomu neodpovídá. Děkuji našim hráčům, že ohromnou bojovností dokázali utkání otočit v náš prospěch.

V neděli 27.11.2011 nás čeká mužstvo Semechnice, které hraje svá utkání na ZS v Opočně. Začátek utkání je v 17:00. Odjezd od ZS HK je ve 14:45 a odjezd na utkání z Třebechovic v 15:30.