Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga juniorů
sobota 19. 11. 2011 od  
8:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:4
Přesilovky: 1:2
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novotný J., Novohradský J., Šoula M., Libřický Z., Fišer J., Denemarek L., Surý J., Tuček J., Hidvéghy M., Vodička O., Lochman J., Hidvéghy P., Voslář J.

Střelba: 45:28 Rozhodčí: Zeman - Krulich, Mertlík

Na ledě suvéreního favorita soutěže jsme se ujali vedení po střele Fišera ze středního pásma, ale ihned po rozehrání si nechali dát zbytečnou vyrovnávací branku. Potom opět naše klasika, nedostali jsme puk z obranné třetiny a ponechali domácího útočníka zcela osamoceného před brankářem a domácí jdou do vedení. Před koncem třetiny ještě domácí využívají přesilovou hru a do kabin jdou s dvoubrankovým náskokem.
Ve druhé třetině jsme měli několik příležitostí zdramatizovat utkání, ale i v těch nejvyloženějších jsme branku dát nedokázali. A tak domácí potrestali naše chyby v obraně a zvýšili své vedení až na 5:1. Náš druhý střelecký úspěch přišel v přesilové hře, kdy do střílené přihrávky Surého nastavil svoji hůl před brankou číhající Marek Hidvéghy.
V poslední části hry jsme na nějaké zdramatizování utkání již neměli síly, domácí nejdříve opět proměnili přesilovku a potom využili další zaváhání naší obrany a přidali další dvě branky. Závěrečné slovo měl Fišer, kdy si nabruslil až před brankáře a zavěsil pod horní tyčku a ukázal tak našim útočníkům jak proměňovat vyložené šance. Ti jich měli v zápase několik, ale vstřelit gól je pro některé nepředstavitelný problém a to se s takovýmto soupeřem nevyplácí.