Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga juniorů
pátek 11. 11. 2011 od  
7:6

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:5
Přesilovky: 3:2
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novohradský J., Novotný J., Šoula M., Libřický Z., Fišer J., Denemarek L., Surý J., Tuček J., Dvořák M., Pechánek J., Hruška J., Lochman J., Vodička O., Hidvéghy P., Hidvéghy M.

Střelba: 29:41 Rozhodčí: Janovský - Krulich, Mertlík

Úvod utkání vyšel náramně, Surý svůj výpad hned po vhazování zužitkoval a dostal nás do vedení. Dvoubrankové vedení přinesla střela od modré zcela volného Fišera v okamžiku ukončené hry 4 na 4. Po další řadě našich neproměněných šancí zůstal neobsazený také domácí bek a snížil na 1:2.
Ve druhé třetině jsme nejdříve opět odskočili do dvoubrankového vedení po střele Pechánka. Poté jsme inkasovali branku v oslabení, aby takřka okamžitě odpověděl Tuček a stav v polovině utkání byl 2:4. Bohužel jsme se opětovně dopustili chyb v pokrývání beků na modré a zbytečných ztrát kotouče při zakládání útoků a nabídli tak domácím vyrovnání stavu na 4:4.
Třetí část byla ovlivněna vyloučeními, nejdříve se v početní výhodě prosadili domácí a šli do vedení 5:4. Poté konečně pan rozhodčí začal trestat také zákroky domácích hráčů a přesilovková střela od modré v podání Fišera znamenala vyrovnání stavu. Kuriózním gólem po chybě brankáře Novohradského se v 50. minutě ujali vedení opět domácí, ale po další proměněné přesilovce vyrovnal od modré střílející Denemarek. Jelikož další šance na obou stranách již proměněny nebyly, tak jsme šli do prodloužení.
V prodloužení jsme branku i přes výraznou snahu neviděli a tak jsme si po týdnu zopakovali samostatné nájezdy ve kterých z našich střelců uspěl jenom Lochman a to na domácí nestačilo.