Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga juniorů
sobota 5. 11. 2011 od  
5:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:3:6
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novotný J., Fišer J., Libřický Z., Šoula M., Denemarek L., Hidvéghy M., Surý J., Tuček J., Dvořák M., Pechánek J., Hruška J., Vodička O., Tomala P., Hidvéghy P., Lochman J.

Střelba: 32:36 Rozhodčí: Kubišta - Korel, Seidl

První vyrovnaná třetině se hrála bez výraznějších brankových šancí. Ve druhé části hry jsme se proti domácímu jaroměřskému týmu hrajícímu s pěti dorostenci v sestavě třikrát brankově prosadili. Nejdříve se po závaru za a před brankou k dorážce z bezprostřední blízkosti dostal Pechánek, poté si střelec úvodní branky svoji radost zopakoval, když svůj výpad ze středního pásma zakončil ukázkovým blafákem. Za další dvě minuty náš první útok sevřel domácí v obranné třetině a osamocený Dvořák ve vyložené šanci trefil pouze brankáře, ale dorážející Tuček již měl snadný úkol.
Ve třetí třetině domácí tým výrazně přidal na pohybu a důrazu, s čímž jsme měli obrovský problém a dopustili se celé řady naprosto zbytečných chyb. Místo aby puk šel jednoduše ven ze třetiny, tak jsme si tak dlouho zahrávali až jsme o kotouč přišli a nabídli domácím brankové příležitosti. Takto se dají popsat všechny gólové akce domácích, kteří v 58. minutě otočili skóre ve svůj prospěch. Vzápětí se domácí hráč dopustil faulu a do poslední dvouminutovky jsme dostali výhodu přesilové hry, kterou dokázal proměnit svojí dorážkou Lochman a vyrovnat na 4:4.
V prodloužení jsme se branky nedočkali a tak o druhém prémiovém bodu rozhodly samostatné nájezdy, ve kterých až v páté sérii byli úspěšnější domácí.