Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga juniorů
sobota 29. 10. 2011 od  
1:6

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:3
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Černý J., Šoula M., Fišer J., Denemarek L., Surý J., Tuček J., Dvořák M., Vodička O., Hruška J., Hidvéghy M., Lochman J.


Střelba: 31:39 Rozhodčí: Martinek - Shejbal, David

Vstup do utkání se nám vůbec nepovedl, nejdříve jsme se dopustili 3x zakázaného uvolnění a na sklonku první minuty inkasovali branku. V dalším průběhu této třetiny jsme ale převzali iniciativu a zasypali hostujícího brankáře spoustou střel a i herně jsme v této části měli navrch. Bohužel naše šance končili povětšinou ve výstroji gólmana, nebo na konstrukci branky. Hosté se soustředili na poctivou obranu, z té vyráželi do rychlých a nebezpečných brejků a jeden takový také dokázali proměnit ve druhou branku.
Ve druhé části hry se střelecké iniciativy chopili hosté, ale nejdříve jsme se branky dočkali my, poté co jsme za brankou vybojovali puk a ten po vyjetí před branku doslova procedil skrze betony za brankovou čáru Marek Hidvéghy. Další naše šance se již neujali, naše pokusy totiž i z těch vyloženějších šancích končily většinou mimo tři tyče. A tak udeřili produktivnější hosté, když po buly v naší třetině zůstal neobsazený bek na modré a střelou do víka získal zpět dvoubrankové vedení.
Čtvrtý a asi rozhodující úder do našeho sebevědomí nám hosté udeřili ve 43. minutě, kdy v naší přesilovce chybnou rozehrávku Hrušky zachytil napadající útočník a tváří v tvář s brankářem Novohradským nezaváhal a blafákem zvýšil vedení na 1:4. Naše náznaky akcí končily opět mimo branku, nebo byly zablokovány obránci a tak nám hosté uštědřili lekci z produktivity, když po dalším využitém brejku dali pátou branku, aby po odraženém puku od nastřeleného Denemarka zcela volný hráč z prostoru mezi kruhy uzavřel skóre utkání.