Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga juniorů
pátek 28. 10. 2011 od  
9:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:13:10
Přesilovky: 1:3
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novotný J., Novohradský J., Šoula M., Libřický Z., Fišer J., Denemarek L., Černý J., Hidvéghy M., Surý J., Tuček J., Dvořák M., Pechánek J., Hruška J., Lochman J., Vodička O., Hidvéghy P., Tomala P., Janeček A.

Střelba: 25:33 Rozhodčí: Lučan - Jaroš, Shejbal

Do zápasu na novobydžovském ledě jsme vstoupili naprosto tragicky a v první třetině se prezentovali pouze naprostým chaosem ve hře a zbytečnými vyloučeními, kdy jsme v této třetině inkasovali celkem 22 trestných minut. Není se co divit, že o výsledku utkání tak bylo rozhodnuto, 0:5 po 20-ti minutách hovořilo jasně.
Ve druhé třetině jsme byli domácím přece jen vyrovnanějším soupeřem a vytvořili si i střelecké příležitosti. Ve 25. minutě jsme se také konečně dočkali brankové radosti, kdy po více než 140-ti minutách ukončil naši střelckou nemohoucnost Lochman. Po další hrubce v obraně jsme následně inkasovali šestou branku, aby si poté svojí brankovou akci zopakoval Lochman a střelou z kruhu zpoza obránce upravil stav na 2:6.
Ve třetí části jsme opět viděli řadu vyloučených na obou stranách. V jedné z přesilovek jsme po vyhrané buly a přesné střele Šouly od modré lehce zdramatizovali vývoj ve skóre, ale bohužel stále se opakující chyby v pokrývání hráčů a prostorů, spojené se zbytečnými útočnými fauly vedly k dalším inkasovaným brankám a jednoznačnému vítězství domácího týmu.