Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga juniorů
sobota 22. 10. 2011 od  
0:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:4
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novotný J., Šoula M., Libřický Z., Borovec D., Fišer J., Denemarek L., Surý J., Tuček J., Dvořák M., Pechánek J., Hruška J., Hidvéghy M., Vodička O.


Střelba: 27:38 Rozhodčí: Průcha - Votroubek, David

V první třetině utkání jsme viděli vyrovnaný souboj ve kterém jsme byli mírně aktivnější při střelbě, ale žádný z náznaků našich šancí se neujal a naopak hosté se ujali vedení kdy hostující útočník z blízkosti protlačil puk skrze betony domácího brankáře.
Ve druhé třetině hosté přidali na rychlosti a také na častnosti střelby a hru ovládli. Že jsme po dvou třetinách prohrávali pouze o dvě branky byla zásluha hlavně spolehlivě chytajícího Novotného a také troše štěstí, kdy hosté 2x trefili konstrukci branky. Naši střeleckou nemohoucnost v závěru třetiny ukázal Hruška, kdy z bezprostřední blízkosti netrefil prázdnou bránu.
Na začátku třetího dějství spálil další tutovku Pechánek a poté co jsme ještě dvakrát zbytečně inkasovali, tak se hosté v sestavě s pěti dorostenci soustředili na udržení čistého konta svého brankáře a v klidu si dokráčeli pro vítězství. I když nelze našim hráčům vytknout snaha, tak důraz a zarputilost s jakou se prezentovali povětšinou mladší hostující hráči byla přímo kontrastní s výkonem některých našich hráčů.