Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 16. 10. 2011 od  
3:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:5
Přesilovky: 1:3
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Petrů P., Mareček P., Stříteský L., Suchý P., Špička J., Šotola M., Lochman J., Řezníček J., Polák J., Rejzek D., Christ M., Kudr J., Branda V., Dostálek O., Drašnar J., Pišta J., Hruška J., Kosina O., Smutný L., Vinopal C.


Střely: 17:37 Diváci: 240 Rozhodčí: Veinfurter – Řezníček, Burýšek

Premiérové utkání na nové ledové ploše se domácím nevydařilo. Sice se vedení v utkání ujali již v 6.minutě Stříteským, po spolupráci s Rejzkem a Christem, ale to bylo na dlouhou dobu vše. Hosté stačili ještě do konce třetiny vyrovnat a do kabin se šlo za stavu 1:1.
Do druhé třetiny vstoupili lépe hráči Spartaku a ve 30.minutě po individuálních chybách domácích odskočili o dvě branky na 1:3. Ve 33.min. se na ukazateli opět mění stav utkání ve prospěch hostí na 1:4. Domácím při velké snaze nevycházelo vůbec nic a naopak ve 37. min. inkasují! Stav 1:5. Snaha, alespoň tento nepříznivý stav upravit se naskytl ve 40.min Pištovi, který po ose Šotola, Lochman snižuje na 2:5.
Další šanci na snížení stavu měl ve 43.min. Rejzek, který však neproměnil trestné střílení za podražení. Poslední úpravu skóre utkání na 3:5 zařídil Smutný v 50.min. po spolupráci s Brandou. K zaslouženému vítězství Nového Města gratulujeme.

K dalšímu utkání zajíždíme ve středu 19.10.2011 do Náchoda, kde od 18:00 sehrajeme druhé kolo KLM.