Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga juniorů
sobota 15. 10. 2011 od  
5:0

Statistiky zápasu

Vyloučení:9:5
Přesilovky: 0:2
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novohradský J., Novotný J., Černý J., Šoula M., Fišer J., Denemarek L., Dvořák M., Tuček J., Surý J., Pechánek J., Hruška J., Hidvéghy M., Vodička O.

Střelba: 33:18 Rozhodčí: Horák J.-Bednář-Runštuk

Ve třetím kole jsme se střetli s výborně bruslícím týmem Lomnice. Domácí tým si již od úvodu vytvořil řadu brankových příležitostí, ale náš tým po celou první třetinu držel při naději na slušný výsledek spolehlivě chytající brankář Novohradský. Bohužel jsme těsně před koncem třetiny inkasovali smolný gól, když neposedný puk přeskočil hůl Fišera a domácí útočník si v samostatném úniku zkušeně poradil.
Ve druhé třetině se obraz hry o moc nezměnil, domácí měli více ze hry a obvzláště jejich první formace Syrovátka - Drahoňovský - Junek naší obraně zle zatápěla. Zbytečné chyby v rozehrávce a řada vyloučení nám nedovolila výrazněji ohrozit domácího brankáře. Po chybách v pokrývání soupeřových hráčů jsme inkasovali další dvě branky ve 35. minutě jsme prohrávali již 0:3. Poté byl faulován Surý, ale rozhodčí toto nepostřehl a naopak odvetu již viděl a po zbytečném zákroku byl Surý vyloučen na 5 minut a do konce utkání. Toto oslabení nám vzalo jakékoliv šance na zkorigování výsledku a domácí nabídnutou šancí nepohrdli a po dvou brankách v této přesilovce pohodlně dokráčeli k zaslouženému vítězství.