Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga juniorů
sobota 8. 10. 2011 od  
5:6

Statistiky zápasu

Vyloučení:12:6
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novotný J., Novohradský J., Hidvéghy M., Šoula M., Fišer J., Denemarek L., Dvořák M., Tuček J., Vodička O., Pechánek J., Hruška J., Surý J.


Střelba: 16:40 Rozhodčí: Derner - Korel, Seidl

První soutěžní utkání na třebechovickém ledě po rekonstrukci ZS obstarali junioři SK a hosté z Nového Města. V úvodní třetině měl více ze hry hostující tým, ale do kabin šel spokojenější domácí tým, když těsně před koncem třetiny otevřel skóre po krásné kolmici Šouly na útočnou modrou, do víka střílející Hruška.
Ve druhé části hry se nejdříve prosadili hosté a srovnali stav ve skóre. Následně jsme po proměněném brejku 2 na 1 ve vlastním oslabení šli do vedení na 2:1. Bohužel místo zklidnění hry následoval v rozmezí času 29:00 až 33:52 úsek, ve kterém si hosté na ledě dělali co chtěli a během kterého jsme inkasovali 5 branek a přenechali vedení hostům až na stav 2:6. Naprosto zbytečné chyby v obsazování soupeřových hráčů, nedodržení taktických pokynů a takřka nesmyslná vyloučení ani k ničemu jinému vést nemohla.
Do třetí části hry jsme vyměnili brankáře, kdy Novotného nahradil Novohradský a se snahou zastavit brankostroj hostí. Ti asi pod vidinou snadného vedení začali své akce přehrávat a ani naše početná vyloučení nepotrestali. To se jim takřka stalo osudným, když jsme závěrečnou pětiminutovku zase střelecky ovládli mi a dokázali postupně snížit až na rozdíl jediné branky. Naši závěrečnou snahu o vyrovnání ale zhatilo další zbytečné vyloučení a tak si hosté odvezli všechny body.