Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 28. 9. 2011 od  
5:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:5
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Petrů P., Šotola M., Řezníček J., Dostálek O., Christ M., Špička J., Kudr J., Branda V., Smutný L., Bohdanecký J., Pišta J., Hloušek M., Dušánek J., Kosina O., Anděl T., Tuček J.

Branky Choceň: 15:00 Beránek (Pilař L.), 33:40 Klauda (Beránek), 36:46 Beránek (Prachař), 39:05 Pilař L. (Florián), 54:34 Florián (Prachař, Beránek)

Sestava Choceň: Malý - Klauda, Florián, Vyskočil, Voříšek, Luňák, Pilař P. - Pilař L., Beránek, Prachař, Vích A., Pochobradský, Krejza, Král, Schejbal, Škorpil V., Skuček J., Držmíšek, Ropek

Střely na branku: 29:25, Diváci: 210, Rozhodčí:Rulíček - Šedivý, Knytl

Domácí začali utkání náporem, ale své šance Petr Schejbal, Lukáš Pilař, ani Pavel Prachař v branku neproměnili. Na druhé straně se při nebezpečných šancích hostí musel vytáhnout Tomáš Malý. Na první branku si diváci museli počkat až do 15 min, při signalizovaném vyloučení hráče Třebechovic vstřelil svůj první choceňský gól Pavel Beránek.
Do poloviny zápasu byli Choceňští lepším mužstvem, ale nedařilo se jim v koncovce. Naopak Třebechovickým se podařilo srovnat zásluhou Dostálka. Vedení na domácí stranu vrátil pumelicí z kruhu Ivan Klauda. Na 3:1 zvýšil Pavel Beránek po spolupráci s Pavlem Prachařem. V závěru druhé třetiny předvedl skvělou individuální akcí Lukáš Pilař, pro kterého to byl taky premiérový gól v dresu Chocně.
Třebechovicím se podařilo zápas zdramatizovat v 52 min, když Tuček snížil na rozdíl dvou branek. Zápas byl ovšem plný premiér a tvrdá střela Miloty Floriána od modré k pravé tyči vzala hostům naději a stanovila konečný výsledek 5:2

Převzato z webu HC Choceň