Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 27. 2. 2011 od  
4:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:3:9
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Mareček P., Kostka V., Lochman J., Špička J., Řezníček J., Stříteský L., Tomášek F., Bohdanecký J., Hloušek M., Rejzek D., Hynek M., Branda V., Smutný L., Anděl T., Kosina O., Vinopal C., Tuček J.


Branky a nahrávky domácích: 19:15 Rudolfský (Hamáček), 25:54 Vejman (Rudolfský), 51:30 Rudolfský, 59:18 Hamáček



Střely: 44:36 Diváci: 220 Rozhodčí: Machač – Karlík, Novák



Trenér Třebechovic Jiří Hruška: S výhodou vítězství a vedením 1:0 na zápasy jsme odjížděli do Jaroměře k rozhodující utkání o páté místo v KLM. Domácí od samého začátku utkání dávali najevo, že o umístění bude ještě tuhý boj. Do konce první třetiny chybělo 45. vteřin a domácí jdou do vedení 1:0.

Dramatická byla i druhá třetina. Nejprve domácí střílejí druhou branku, ale o dvě minuty později Třebešky snižují na 2:1 Rejzkem.

Do poslední třetiny lépe vstupují domácí, když navyšují vedení na dvě branky. Stav se mění na 3:1. V 57. minutě se nám podařilo snížit na 3:2 opět Rejzkem. Na ukazateli je čas 58:23 a rozhodli jsme se pro hru bez brankáře. Ke vstřelení branky jsme měli dost vyložených šancí, ale nervozita sehrála svou roli. Naopak domácí získali puk a do opuštěné branky střílejí čtvrtý gól.

Vítězstvím srovnávají 1:1 na zápasy. Utkání musí mít vítěze, tak se prodlužuje 5. minut, ale po ukončení je stav 0:0. Přicházejí na řadu samostatné nájezdy. Rozhodující naší branku dal Třebechovický snajpr Rejzek, který nekompromisní dělovkou nedal domácímu golmanovi sebemenší šanci a 5. místo putuje pod Oreb. Ústředními postavami utkání byli oba gólmani. Všem hráčům děkuji za předvedené výkony po celou sezónu.

Všem, kteří nám po celou sezónu fandili a drželi palce jménem hráčů a realizačního týmu děkujeme.