Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 20. 2. 2011 od  
6:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:6
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Mareček P., Kostka V., Lochman J., Špička J., Řezníček J., Tomášek F., Anděl T., Kosina O., Rejzek D., Hynek M., Branda V., Smutný L., Dušánek J., Tuček J., Vinopal C., Hruška J.


Branky a nahr.hosté: 10:37 Vejman (Karel), 20:07 Novotný (Jirásek,Křepinský), 44:39 Chýlek (Synek), 46:09 Dudadík (Chýlek)



Střely: 27:49 Diváci: 170 Rozhodčí: Martínek – Janovský, Řezníček



Trenér SK Třebechovice Jiří Hruška: V posledním zápase na domácím ledě nás čekal nelehký soupeř a od samého začátku to dávali znát. První třetinu vyhráli 1:0 a to nás podržel brankář Lochman, který v této třetině zasahoval 22 x.

Ve druhé třetině jsme se ještě nerozkoukali a po sedmi vteřinách vedl soupeř 2:0. Zbytek třetiny se bojovalo na obou stranách bez brankového efektu. Po bouřlivé diskusi v kabině, nastoupilo na led jiné mužstvo a děli se věci! Během třech a půl minuty domácí otáčejí výsledek utkání ve svůj prospěch na 4:2! V domnění, že je zápas rozhodnut jsme polevili v koncentraci a soupeř srovnal na 4:4. V závěru utkání se nám podařilo vstřelit branku a jít do vedení 5:4. Hosté se snažili o vyrovnání hrou bez brankáře, ale domácí přidávají gól do prázdné branky a upravují stav utkání na konečných 6:4. Základní kámen úspěchu položil svým výkonem brankař Lochman, ke kterému se přidal celý tým, za což jim děkuji.



Jménem celého mužstva a realizačního týmu děkuji všem divákům za povzbuzování našeho týmu po celou sezónu. Víme, že tato sezóna, nebyla ideální z pohledu naších výkonů a proto si Vašeho povzbuzování, ještě více ceníme! Těšíme se na Vás v sezóně 2011-12.



Poslední utkání letošní sezóny sehrajeme na ledové ploše v Jaroměři 27.2.2011. Začátek utkání je v 17:00.