Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 13. 2. 2011 od  
2:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:10:10
Přesilovky: 1:2
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Mareček P., Kostka V., Lochman J., Stříteský L., Tomášek F., Řezníček J., Špička J., Hloušek M., Smutný L., Rejzek D., Bohdanecký J., Branda V., Anděl T., Dušánek J., Kosina O., Vinopal C., Tuček J.


Branky a nahr. hostí: 3:05 Vondřejc (Verner), 17:43 Javůrek (Zeman, Drašnar), 38:13 a 52:27 Vondřejc (Hudeček)



Rozhodčí: Machač – Kubišta, Sejdl Diváci: 210



Vítěstvím Náchoda v Třebechovicích se stav série srovnal na 3:3 bodů. Podle regulí soutěžního řádu KLM pro play out se utkání při rovnosti bodů, prodlužuje o 5. minut čistého času s pravidlem náhlé smrti, popř. budou následovat samostatné nájezdy. Pouhý jeden bod stačil domácím k zachování účasti v první šestici, která zajišťuje účast v příštím ročníku KLM.



Trenér SK Třebechovice Jiří Hruška: Začátek utkání patřil hostům, kteří dokázali naší nepřesnou hru potrestat a hned v první třetině odskočili na 0:2. Naše trestuhodné neproměňování vyložených šancí je bolest celé sezóny a proto jsme tam, kde jsme! Ve druhé třetině jsme hru a skóre srovnali, ale soupeř potrestal naše vyloučení a do šaten se šlo za stavu 2:3. Do poslední fáze utkání jsme šli tento nepříznivý stav změnit, ale jsou to opět hosté, kteří trestají již podruhé naše vyloučení. Utkání skončilo 2:4 a bodově se srovnalo na 3:3. Utkání se prodlužovalo o 5 minut. V čase 61:21 nachází přesná přihrávka Lukáše Stříteského dobře na modré najetého Kosinu, který obešel obránce, natlačil se před branku a střelou pod víko nedal výbornému Navrátilovi šanci! Tím jsme získali potřebný bod a celkově vyhráli 4:3 po prodloužení.



Celkovým počtem bodů 4 : 3 mají SK Třebechovice zajištěnou účast v KLM pro příští sezónu mezi první šesticí mužstev.



V dalším utkání o páté místo hrané na dvě utkání, přivítáme v neděli 20.2.2011 mužstvo Jaroměře. Začátek utkání je v 17:00