Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 9. 1. 2011 od  
6:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:1
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Kostka V., Mareček P., Suchý P., Špička J., Lochman J., Řezníček J., Polák J., Christ M., Rejzek D., Kudr J., Hloušek M., Dostálek O., Dušánek J., Kosina O., Smutný L., Stříteský M., Tuček J.


Branky a nahrávky hostí: 21.05 Kubelka (Mišinec, Hamerský), 33.26 Hamerský (Dušička), 58.57 Vítek (Dušička)

Diváci: 241 Rozhodčí: Pahulák - Kubišta, Seidl

Trenér SK Třebechovice Miroslav Řehák: Konečně se nám po dlouhé době podařilo odehrát utkání na tři lajny. Začátek utkání začali obě mužstva opatrně a proto třetina skončila bez branek. Druhou třetinu jsme nezačali šťastně. Hned ve 21. min. šli hosté do vedení. Nám se povedlo vyrovnat ve 26. min. (Kosina) a jít do vedení. Během 27. minuty jsme odskočili na 3:1 (Hloušek a Dostálek). Hosté ale zbraně nesložili a ve 34. min. snížili na rozdíl jedné branky. V posledním dějství dáváme šťastný gól, když nahozený puk před branku Smutným, zapadl za Škopova záda k překvapení všech. O dvacet vteřin později přidává branku Kudr. V 50. min. se opět Kudr nemýlí a střílí naši šestou branku. Hosté ještě snížili v 59. min. při dvojnásobné přesilové hře a upravili skóre na 6:3.
Děkuji divákům za povzbuzování a zvu je na utkání se Spartakem Nové Město, které hrajeme ve středu 12.1.2011 na domácím ledě od 18:00. Opět budeme potřebovat hlasitou diváckou kulisu.