Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 31. 10. 2010 od  
5:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:12:14
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Suchý P., Mareček P., Lochman J., Kostka V., Prajsler P., Řezníček J., Polák J., Rejzek D., Podzimek M., Kudr J., Branda V., Smutný L., Dušánek J., Kosina O., Christ M., Stříteský M., Tuček J., Erban Z.


Branky a nahrávky HC Jaroměř: 24:43 Hamáček (Dudadík), 26:39 Rudolfský (Růta), 31:40 Rudolfský (Hamáček, Růta), 35:01 Rudolfský (Koblížek)

Sestava HC Jaroměř: Svoboda – Koblížek, Dostál, Ježík, Růta, Kukal, Hamáček, Čapek, Synek, Křepinský, Krause, Svoboda, Rudolfský, Karel, Dudadík, Jirásek

Střely: 19 : 36 Diváci: 210 Rozhodčí: Padevět – Schánil, Srna

Trenér SK Třebechovice Jiří Hruška: Na soupeře jsme nastoupili s respektem, je to vedoucí mužstvo KLM a ještě neprohráli. První třetina se nám vydařila střelecky a hráči si mysleli, že je rozhodnuto, ale soupeř byl proti! Ve druhé třetině během sedmi minut bylo vyrovnáno a sami jsme si udělali z utkání drama. Opět zbytečné vylučování o kterém stále častěji mluvíme nás stojí mnoho sil.
Do posledního dějství jsme nastupovali s odhodláním utkání dotáhnout do vítězného konce a to se nám podařilo. V některých chvílích při nás stálo hokejové štěstíčko, ale to k hokeji patří. Poděkování patří naším divákům, kteří nás během utkání podporovali svými hlasivkami a zvlášť ve třetí třetině byli šestým hráčem Třebechovic.

Na další utkání se budeme těšit v pátek 5.11.2010 kdy přivítáme mužstvo z Nové Paky. Je to dohrávka z druhého kola a začátek utkání je v 18:00.