Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
sobota 20. 3. 2010 od  
6:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:7
Přesilovky: 2:0
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Petrů P., Luštinec P., Lochman J., Mareček P., Krejčí V., Hloušek M., Branda V., Podzimek M., Polák J., Vinopal C., Kosina O., Erban Z., Tuček J., Stříteský M.


<Branky a nahr.domácí:
16.16 Kosina (Polák,Vinopal), 22.29 Mareček (Polák), 23.30 Branda (Krejčí,Podzimek), 49.55 Polák (Branda,Vinopal), 52.37 Lochman (Hloušek), 56.44 Polák (Branda)

Branky a nahr.hosté:
57.49 Král (Říha)



Střelba: 22:31 Tresty: 6:7 (Novotný/Bož.- OT/10) Využití: 2:0 Oslabení: 1:0

Diváci:152 Rozhodčí: Chlaň – Lučan,Plch



Sestava domácí:
Lochman (58.Petrů) – Luštinec,Lochman,Mareček,Krejčí – Hloušek,Branda,Podzimek – Polák,Vinopal,Kosina – Erban,Tuček,Stříteský.



Vítězstvím se domácí hráči rozloučili z kvalifikací o II.ligu a zároveň to bylo poslední utkání sezóny. Na domácím ledě přivítali hráče z jihočeských Božetic, kteří i přes porážku mají naději na postup.V domácím prostředí musí bodovat s mužstvem Světlé n.S,

Utkání bylo zahájeno a hosté začínají zostra.Ve 3.minutě se hosté už radují ze vstřelené branky, ale tam měl brankář domácích dobře postavenou tyčku.Hosté nepolevují a stále zaměstnávají domácí obranu. Domácí se nemohou dostat do kombinační hry. Utápějí se v kličkách a nepřesnostech.10.25 min. a hosté opět zahrozili když trefili vrchní část konstrukce branky domácích. Od této chvíle si hráči Třebechovic uvědomili, že tudy cesta nevede! Zpřesnili hru a v 16.min. po ose Polák, Vinopal, Kosina, posledně jmenovaný zakončil a Třebky jdou do vedení 1:0. Ke konci třetiny jde na trestnou lavici Mareček, ale stav utkání se již do konce třetiny nemění.
Druhou třetinu zahájili hosté dohrávanou přesilovkou, ale domácí se ubránili. V čase 21.30 mají domácí přesilovku. Polákovu nahrávku uklízí do Božetické branky Mareček střelou od modré a stav je 2:0. Opět domácí hrají přesilovou hru, když je vyloučen hostující Záhora za faul loktem v čase 22.55. Domácí nabídnutou příležitost opět využívají Brandou, kterému asistovali Krejčí s Podzimkem a stav se opět mění na 3:0 Ve 26.minutě Luštinec ideálně přihrál před branku Hlouškovi, ten vyloženou šanci odmítl.Další pěkná akce Vinopala, který přihrál Kosinovi a jeho střela skončila na konstrukci branky hostí. Třetina se dohrává za převahy domácích.
Třetí třetina byla v režii domácích. Běží 49.55 a Polák po spolupráci s Brandou a Vinopalem zvyšuje na 4:0.52.37 od modré vystřelil Lochman a puk se ocitá v síti 5:0. Poslední branku domácích střílí po vzorové spolupráci s Brandou, Polák, kterému se dnes dařilo a zaznamenal 4 KB (2x gól + 2x asistence)

Hosté ještě stačili vstřelit čestný úspěch v 58.min. Králem po nahrávce od Říhy a tím také brankovou tečku za utkáním. K hladkému průběhu utkání přispěla svým výkonem i trojice rozhodčích
Stínem

utkání bylo zranění hráče hostí, který dostal pukem od vlastního spoluhráče do obličeje a musel být odvezen záchranou službou do Fakultní Hradecké nemocnice k ošetření.

Trenér Miroslav Řehák:
Děkuji hráčům za předvedený výkon dnes i v celé sérii kvalifikace. Tato sezóna byla pro nás velkou zkušeností! Děkuji divákům, kteří přišli v hojném počtu se rozloučit se svými hráči, kterým svým fanděním pomohli dosáhnout historického úspěchu Třebechovického hokeje. Hráči se jim odvděčili pěknými brankami a bojovným výkonem.

Poděkování také patří všem, kteří se na práci mužstva podíleli, zejména, sponzoři, funkcionáři SK, zaměstnanci ZS atd.

Zákravský Jaroslav

vedoucí mužstva