Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 17. 3. 2010 od  
5:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:10
Přesilovky: 1:2
Oslabení: 0:2

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Luštinec P., Mareček P., Lochman J., Krejčí V., Hloušek M., Branda V., Kosina O., Tuček J., Vinopal C., Erban Z., Podzimek M., Stříteský M., Řezníček J.

HC SB Světlá n.Sáz. – SK Třebechovice p.O 5:2 (0:1)(1:1)(4:0)


Branky a nahr.domácí:
31.19 Včela O.,42.21 Žák, 43.37 Žák(Krajíček), 51.45 Žák(Krajíček,Včela P.), 58.19 Včela P.(Žák,Včela O.)

Branky a nahr.hosté:
12.54.Branda(Hloušek), 29.07 Branda(Erban)

Střelba:40:17 Tresty:6:10 (Špatenka Sv. 10 OT),(Krejčí Tř.TH) Využití:2:1 Oslabení 2:0

Diváci:327 Rozhodčí:Čech – Blažek,Zídek

Sestava SK TřebechoviceLochman P.(Petrů)- Luštinec,Mareček,Lochman,Krejčí-

Hloušek,Branda,Kosina-Tuček,Vinopal,Erban-Podzimek,Stříteský,Řezníček.

Ve středu 17.3.2010 bylo ve večerních hodinách sehráno další utkání kvalifikace o II.ligu mezi HC SB Světlá a SK Třebechovice.Utkání se hrálo na stadionu v Humpolci, z důvodu

výstavby nové sportovní haly ve Světlé n.S, která bude otevřena již za 167 dní.

Hosté z Třebechovic přijeli v oslabené sestavě, ale s odhodláním o body bojovat.V brance vystřídal Petrů Lochman a již v čase 0.15 se představil prvním zákrokem.4.39 jde na trestnou lavici obránce hostí Krejčí za zásah do hlavy a krku. Když se u arbitra ohradil bylo jeho vystoupení oceněno „desítkou“.Přesilovku jsme díky bravurním zákrokům Lochmana přečkali. Na druhé straně faul na hostujícího Tučka(nar.na hrazení) zůstává nepotrestaný.

Za zmínku ještě stojí šance Hlouška, ale domácí golman chytá. Hosté se ujímají vedení Brandou po spolupráci s Hlouškem v čase 12.54. Domácí stále odstřeluji branku hostí, ale ti se úspěšně brání.

Druhá třetina začíná náporem domácích Hosté se ubránili a ve čtvrté minutě Krejčího dělovka trefuje golmana domácích.Tuto vyraženou střelu vrací na branku Luštinec, ale cíl míjí.26.58 nám rozhodčí vylučuje Krejčího za hru loktem. Tento faul nebyl a za protesty si hráč vykoledoval druhou desítku a následně TH což náš tým hodně oslabilo.Končí 29.minuta a je to opět Branda po přihrání Erbana, který zvyšuje na 0:2. Hosté se neradují dlouho. 32 minuta a domácí snižují Ondřejem Včelou na 1:2. Snaha rozhodčích o vyrovnání je vytrvalá a tak do konce třetiny jsme odseděli dalších 8.trestných minut.

Třetí třetina nezačala pro hosty dobře, Třebechovičtí hrají přesilovou hru při, které neuvěřitelně chybují a domácí ve vlastním oslabení vyrovnávají na 2:2.Drama má pokračování! Ještě v téže přesilovce hosté opět chybují a nejlepší hráč utkání Žák otáčí skóre na 3:2.Z toho to šoku se hosté již nevzpamatovali a ještě dvakrát inkasovali.Lví podíl na přijatelném výsledku má golman Třebechovic Petr Lochman, který přiváděl domácí střelce místy k zoufalství a byl i přes obdržené branky nejlepším hráčem hostí. Je nutné konstatovat, že domácí byli lepším týmem a „snahu rozhodčích o výpomoc vůbec nepotřebovali“!
K vítězství jim gratulujeme.

Poslední utkání kvalifikace a zároveň sezóny sehrají Třebechovice doma v sobotu 20.3.2010 proti TJ Božetice. Začátek utkání je v 17.00.

Zákravský Jaroslav

vedoucí mužstva