Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
sobota 6. 3. 2010 od  
2:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:10
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Luštinec P., Podzimek M., Mareček P., Lochman J., Řezníček J., Špička J., Hloušek M., Branda V., Kudr J., Polák J., Smutný L., Vinopal C., Stříteský M., Tuček J., Kosina O.


Branky a nahrávky domácí:
48.47 Branda(Hloušek), 53.42.Polák

Branky a nahrávky hosté:
37.41 Špatenka(Žák), 47.11 Žák(Krajíček,Beránek), 59.14 Včela(Beránek)

Střelba:28:35 Tresty:4:10 Využití:0:0 Oslabení:0:0 Rozhodčí:Wagner-Podrazil,Hasínek,

Diváci:350

Sestava:Petrů (Horák) – Luštinec,Podzimek,Mareček,Lochman,Řezníček,Špička – Hloušek,Branda,Kudr-Polák,Smutný,Vinopal-Stříteský,Tuček,Kosina.

K prvnímu utkání kvalifikace o postup do II.ligy skupiny B přivítali domácí Třebechovice soupeře ze Světlé n.Sázavou. Hosté přijeli i s početným doprovodem věrných fanoušků, kteří se snažili své hráče hlasivkami podporovat ze všech sil.

Pozadu neostali ani domácí fandové kteří hned od začátku utkání povzbuzovali domácí hráče!

První střelu na brankáře Koutského vyslal Hloušek v čase 0.29.Hra se přesouvala z jedné strany na druhou s mnohými šancemi a jen díky pozornosti obou brankářů zůstává stav utkání v první třetině 0:0. Ani přesilovky v poměru 2:3 nic nezměnily.

Druhou třetinu začali hosté tlakem, měli výhodu dohrávky přesilové hry, když za katrem seděl ještě 1.14 min.Stříteský. V čase 20.22 si k němu přisedl Hloušek na dvě minuty za držení. Přesilovku hostí 5 na 3 domácí zvládli.Dobrou šanci měl Mareček,když od modré jeho dělovka minula cíl. Ve 25.minutě hrají domácí přesilovku,ale využít ji nedokázali. Běžela 37.minuta a Polák v dobré šanci nedává.Opět otřepané přísloví, nedáš dostaneš se uplatnilo v neprospěch domácích.Čas 37.40 a hosté udeřili Špatenkou. Stav utkání je 0:1.

Poslední dějství zahájili opět hosté tlakem a ve 43.minutě trefují levou spojnici Třebechovického golmana. Domácí kontrují Smutným když ve výborné šanci střílí puk do brankáře.Ve 47.minutě hosté udeřili znovu Žákem a mění skóre na 0:2 Domácí hráče tato branka zdravě vyburcovala a ve 49.min.upravují stav utkání na 1:2.V 54.minutě domácí obránci nechávají osamoceného Krajíčka, ale tem má na štěstí vychýlenou mušku.Hosté mají několik vyložených šancí, ale obrana a brankář Petrů s vypětím sil jsou vždy na správném místě.
Bojovnost se domácím vyplácí v podobě vyrovnávací branky kterou zařídil Polák.V této chvíli boj vrcholí, hraje se nahoru, dolů. Obě mužstva by chtěla výsledek rozhodnout. Na trestnou lavici odchází hostující Bradáč za hákování v čase 57.15. Třebechovice hrají přesilovku 5 na 4, která trvá 1.13.min. Běží 58.28 a rozhodčí posílají na trestnou lavici Poláka za hákování. Hraje se 4 na 4. Jednu vteřinu před návratem hostujícího hráče v čase 59.14 střílí vítěznou branku hostí Včela. Ve stejném čase jde na trestnou hráč Světlé za hráčskou lavici pro zdržování. Domácí budou hrát krátké pover play, ale ta jim změnu stavu nepřinesla.

V prvním kvalifikačním utkání jsou šťastnější hosté a připisují si do tabulky první dva body za vítězství 2:3.

K dalšímu utkání kvalifikace zajíždíme na led Božetic kteří hrají svá utkání na ZS v Milevsku. Utkání se hraje ve středu 10.3.10 a začátek utkání je v19.00

Odjezd na utkání je od ZS HK ve14.00. Odjezd od ZS Třebe je v 15.00

Trenér Miroslav Řehák:Viděli jsme kvalitní utkání, atraktivní pro diváky. Naše mužstvo bojovalo ze všech sil a za to jim patří velké poděkování! Mrzí mě mě, že hráči Hofman, Rejzek a Dostálek ukončili před koncem sezóny svoji hráčskou kariéru své sportovní činnosti. Takto se nechová k fanouškům, kteří jim svým fanděním k tomuto titulu pomohli a v sobotu se na ně přišli podívat. Evidentně jejich absencí byli hodně zaskočeni!

Zákravský Jaroslav, vedoucí mužstva.