Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 3. 3. 2010 od  
3:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:7
Přesilovky: 1:3
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Luštinec P., Podzimek M., Mareček P., Kostka V., Lochman J., Suchý P., Řezníček J., Tuček J., Hloušek M., Rejzek D., Hofman M., Kudr J., Kosina O., Dostálek O., Polák J., Smutný L., Vinopal C., Bohdanecký J., Branda V., Christ M.


Branky a nahr. SK Třebechovice:
17.26 Suchý (Rejzek), 25.31 Kostka (Mareček), 36.36 Hofman, 65.00 Suchý (sn)

Branky a nahr. Sp. Nové Město:
43.54 Šnejdr (Ježek), 52.13 Praus (Dostál), 58.53 Dostál.



Střelba: 23:36 Tresty: 6:9 Využití: 3:1 Oslabení: 0:0 Diváci: 520 Rozhodčí: Samek - Maštalíř, Svoboda.



Sestava SK Třebechovice:Petrů (Lochman) – Luštinec, Podzimek, Mareček, Kostka,Lochman,Suchý, Řezníček, Tuček – Hloušek, Rejzek, Hofman - Kudr, Kosina, Dostálek - Polák, Smutný, Vinopal - Bohdanecký, Branda, Christ.



Utkání hodno finále bylo k vidění na ZS v Novém Městě, kde rozhodující bitvu o vítěze KLM Královéhradeckého kraje s možností postupu do kvalifikace o druhou ligu skupiny B mezi Novým Městem a Třebechovicemi.

Netradičně to byli hosté, kteří vstoupili do utkání aktivně s nasazením a touhou po vítězství!

Již ve druhé minutě Polák označil spojnici Bláhovi branky. O minutu později Dostálek nastřeluje tyčku. V čase 25.07 odchází na trestnou lavici Beneš za hru vysokou holí. Hosté hrají přesilovou hru, kterou využívají Kostkou po přihrávce Marečka a ujímají se vedení 0:2. 10 minuta a hosté hrají přesilovku, která jim kromě střely Podzimka od modré nic nepřinesla.

Ve 13. minutě pádem pod nohy Luštinec zabraňuje hráčům N. Města ve skórování. Na vlastní modré Hofman vypichuje obránci hostí puk a své sólo zakončil brankou na 0:3. Před koncem třetiny je vyloučen hostující Kosina, ale na stavu utkání se nic nemění a odchází se do šaten.

Třetí třetina začala pro hosty dohrávanou přesilovkou 25. vteřin bez úspěchu. Další přesilovou hru domácích, při vyloučení Lochmana již využívají Šnejdrem a snižují stav utkání na 1:3.

V polovině posledního dějství nachází ideálně Hloušek rozjetého Rejzka, ten zakončil dělovkou a nechal vyniknout domácího gólmana. Běží 53. minuta a Praus po přihrávce od Dostála snižuje na 2:3 a drama vrcholí.

Zbytečná výměna názorů mezi domácím Petrem a třebechovickým Podzimkem, rozhodčí ohodnotili pro oba 5+OK. Minutu před koncem utkání srovnává N. Město stav na 3:3 brankou Dostála, po faulu hráče N. Města na brankáře Petrů v brankovišti.

Za stavu 3:3 šli mužstva do prodloužení. Hra se přesouvala na obě strany se střelbou 3:3. V čase 64.13 je vyloučen domácí Dittrich a hostům je nabídnuta krátká přesilovka 3 na 4.

Za 47 vteřin hosté šanci nevyužili a čekali na ně samostatné nájezdy.

Po groteskní úpravě ledu se první postavil do branky Bláha a proti němu jel Polák a bezpečně proměnil. Petrů Ježkovi nájezd chytá. 0:1. Jako druhý jel Suchý a dává. Boj vrcholí! Petrů stojí proti jednomu z nejlepších hráčů domácích Prausemu a nájezd mu chytá!

V tu chvíli propuká střídačka a fantastičtí třebechovičtí příznivci v mohutný ohlušující jásot. Hráči, trenéři a celý realizační tým jsou na ledové ploše a děkují svým věrným divákům za podporu, která je přivedla k tomuto historickému úspěchu hokeje ve městě pod Orebem. Třebechovice vítězí ve finálové sérii 3:2 a stávají se vítězem KLM Královéhradeckého kraje.

Poháry vítěznému mužstvu předávali členové Výkonného výboru Královéhradeckého kraje pánové Bohumil Šmika a Ludvík Bergr

Trenéři Řehák a Hruška děkuji hráčům za předvedenou hru po celou sezónu a věří,že své příznivce v kvalifikaci nezklamou.

Zákravský Jaroslav