Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 28. 2. 2010 od  
1:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:7
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Luštinec P., Podzimek M., Mareček P., Kostka V., Lochman J., Suchý P., Hloušek M., Rejzek D., Hofman M., Kudr J., Kosina O., Dostálek O., Polák J., Smutný L., Vinopal C., Tuček J., Branda V., Řezníček J.


Branky a nahr.SK Třebechovice:
5.17 Hloušek(Rejzek,Hofman), 9.10 Rejzek(Dostálek), 45.02 Rejzek(Hloušek)

Branky a nahr.Sp.N.Města
12.21 Praus(Dostál,Ježek)



Střelba:36:25 Tresty:4:7 Využití:0:0 Oslabení:0:0 Diváci:650

Rozhodčí:Stolín – Svoboda,Maštalíř



Sestava SK Třebechovice:
Petrů (Lochman)-Luštinec,Podzimek,Mareček,Kostka,Lochman,Suchý – Hloušek,Rejzek,Hofman – Kudr,Kosina,Dostálek – Polák,Smutný,Vinopal – Tuček,Branda,Řezníček.



Téměř v domácím prostředí se museli cítit hráči Třebechovic na zimním stadionu v Novém Městě, které jim připravili jejich fanoušci
.

Domácím hráčům stačilo k celkovému vítězství vyhrát dnešní zápas. Hosté si dnešní výhrou vynutili páté utkání, které se bude hrát 3. 3. 10. Utkání se bude hrát jako dohrávka ze dne 14. 2. 10, které bylo přerušeno po 1. třetině pro poruchu rolby. Za stavu 0:1 pro Třebechovice se dohrají druhá a třetí třetina.

Vítěz utkání se stane i vítězem série a bude hrát o postup do kvalifikace o II. ligu skupiny B.

Domácí hráči již tradičně vstoupili do utkání drtivým nástupem. Třebechovickým se podařilo eliminovat počáteční nápor a v 5. minutě po akci Hofmana s Rejzkem se role střelce ujal Hloušek a Třebechovice jdou do vedení 0:1. V 7. minutě jde na trestnou lavici Suchý. Hosté oslabení ubránili. V 9. minutě střílí branku hostí Rejzek po přihrávce Dostálka a stav se mění na 0:2. Domácí bojují a to se jim vyplácí, když ve 12. minutě po ose Ježek, Dostál zakončuje Praus a snižuje na 1:2. V poslední minutě se sám před brankářem Petrů ocitl Ježek, ale branku minul.

Hned od začátku druhé třetiny se domácí do soupeře pustili s plnou vážností a již v čase 0.31 gólman Petrů musel zasahovat hned dvakrát proti těžkým střelám, ale vždy byl na místě. V čase 25:00 se řítí na branku domácích Kosina, ale v rozhodující chvíli mu puk sjíždí z hokejky. Domácí mají převahu, ale hosté dobře brání, někdy i se štěstím a tak se stav utkání po druhé třetině nemění.

Ve třetí třetině se očekával tuhý boj o výsledek. Hosté zahájili dělovkou Marečka, kterou Bláha vyráží. 45:02 Hloušek nachází rozjetého Rejzka na levé straně, ten převzal přihrávku a švihem vymetl šibenici Bláhovi branky a posílá hosty blíže k vítězství. Běží 45:07 a na branku ujíždí Ježek, ale Mareček mu puk „rybičkou“ vypíchl. Hosté soustředěnou hrou již změnu skóre nedopustili. V závěru utkání 58:42 byl vyloučen Polák za vysokou hůl. Od této chvíle hrají domácí bez brankáře v početní výhodě 6 na 4. Hosté s vypětím všech sil výsledek ubránili.

Naopak mohl skórovat Kostka, jehož puk jen o centimetry minul branku.



Trenér Třebechovic Miroslav Řehák:
Děkuji všem hráčům za odvedený výkon, který nás dovedl k dnešnímu vítězství! Ke kvalitnímu utkání přispěli svým výkonem i rozhodčí.

Podpora Třebechovických fanoušků byla fantastická!!! Ve středu se opět těšíme na vaší podporu!!!

Zákravský Jaroslav

vedoucí mužstva